Zoals de naam Natural Skin Treatments doet vermoeden kun je hier terecht voor natuurlijke behandelingen voor je huid. Voor je gezicht in het bijzonder. Deze nieuwe salon in de Koningstraat zit hier nu vanaf september. Naast behandelingen zijn hier ook fijne natuurlijke producten te koop.

Natural-Skin-Treatments-Haarlem-8

Natural-Skin-Treatments-Haarlem-4

Natural Skin Treatment is gespecialiseerd in huidverbetering, natuurlijke huidverjonging en huidproblemen. Een verwenmoment met bijvoorbeeld gezichtsmassage kan uiteraard ook. Relaxen is belangrijk! Eigenaresse Petra is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in de huid. “Mijn passie is het verbeteren van de huid. De behandelingen zijn een combinatie tussen ontspanning en het verhelpen van huidproblemen”, zegt Petra. Unieke is dat Petra ook direct voeding- en productadvies geeft. Een compleet behandelplan dus.

Natural-Skin-Treatments-Haarlem-9

Natural-Skin-Treatments-Haarlem-7

De behandelingen variëren en kunnen duren tot 2 uur. Kies bijvoorbeeld voor een dieptereiniging, een relax behandeling, een acupressuur massage of een megapeeling. De huidverjongingsbehandeling is hier uniek. Een combi van de fruitzuur peeling en bindweefselmassage geeft een wauw-effect. Helemaal natuurlijk.

Natural-Skin-Treatments-Haarlem-1

Alle producten van Dr. Baumann en Living Nature die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn biologisch en ook te koop. Denk aan alles om je huid goed te verzorgen zoals reiniging, maskers, lotion en cremes. Ook producten van PHB, helemaal hot in Engeland, en natuurlijke cosmetica vind je hier. In cosmetica zit vaak van alles waar je huid niet blij van wordt, dus een natuurlijke rouge, poeder, lipstick of mascara is aan te raden. “Naast een behandeling is het thuis verzorgen van je huid heel belangrijk, evenals voeding. Ik geef daar graag advies in”, vertelt Petra.

Natural-Skin-Treatments-Haarlem-5

Het pand is fris en knus met beneden ontvangst en de diverse producten. Boven is de behandelkamer. Een afspraak maken kan, maar loop ook vooral binnen. “Wij zijn blij met dit pand in de stad, juist omdat iedereen binnen kan lopen. Tijdens een dagje shoppen spontaan een gezichtsbehandeling doen vinden wij alleen maar leuk.” Natural Skin Treatments deelt het pand samen met waxsalon Wax&Go. Twee vliegen in 1 klap.

Natural-Skin-Treatments-Haarlem-6

Zeker zijn van een plekje? Reserveren kan ook via de website. De sfeer is heel fijn hier, en je huid gaat gegarandeerd stralen van blijdschap!

Natural-Skin-Treatments-Haarlem-3

Natural Skin Treatments
Koningstraat 51
2011 TC Haarlem
Tel 06-55778940
www.naturalskintreatments.nl

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 12.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten
Ook buiten de openingstijden kan er een afspraak gemaakt worden

Dit is een Sponsored Story

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie