Bij de mooie en kleinschalige salon Natural Skin Treatments in de Koningsstraat kun je terecht voor natuurlijke behandelingen voor je huid. Hoe kan het ook anders met zo’n naam 🙂 Alle behandelingen zijn voor je gezicht in het bijzonder. Of het nu gaat om bindweefsel massage of huidverbetering, huidverjonging of relax behandeling; het kan hier!

Eigenaresse van Natural Skin Treatments Petronella is 12 jaar gespecialiseerd in de huid en runt haar eigen salon nu bijna 4 jaar! “Mijn passie is het verbeteren van de huid. De behandelingen zijn een combinatie tussen ontspanning en het verhelpen van huidproblemen”, zegt Petronella. Huidproblemen zoals acne kan Petronella heel goed aanpakken. En deze vinden wij fijn: de bindweefselmassage. Een stevige massage in je gezicht waardoor de huiddoorbloeding, glans en conditie een flinke boost krijgt. Zeker een paar dagen erna glanst je vernieuwde en verstevigde huid prachtig. Dat willen we! Eén behandeling heeft al enorm effect. Als je meerdere behandelingen doet heb je helemaal mooi resultaat. Petronella kan daarin adviseren.

Naast de relaxbehandeling, acnebehandeling en bindweefselmassages zijn er ook fruitzuurpeelings, acupressuur behandelingen, microdermabrasie (de huid polijsten en verzachten) en de huidverjongingsbehandeling (een combi van de fruitzuur peeling en bindweefselmassage geeft een wauw-effect). Mocht je nu geen idee hebben wat voor jou geschikt is, dan is de kennismakingsbehandeling ideaal. Deze bestaat uit een intake, huidanalyse, peeling en een lekker masker van dr Baumann. Daarna weet je precies wat jouw huid nodig heeft.

Alle producten van Dr. Baumann en Abloom die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn biologisch en ook te koop. Denk aan alles om je huid goed te verzorgen zoals reiniging, maskers, lotion en cremes. Ook producten van PHB, helemaal hot in Engeland, en natuurlijke cosmetica vind je hier. In cosmetica zit vaak van alles waar je huid niet blij van wordt, dus een natuurlijke rouge, poeder, lipstick of mascara is aan te raden. “Naast een behandeling is het thuis verzorgen van je huid heel belangrijk, evenals voeding. Ik geef daar graag advies in”, vertelt Petronella. Een compleet behandelplan dus.

Het pand is fris en knus met beneden de winkel met ontvangstruimte waar de thee altijd klaarstaat. Boven is de behandelkamer. Een afspraak maken kan, maar loop ook vooral binnen. “Wij zijn blij met dit pand in de stad, juist omdat iedereen binnen kan lopen. Tijdens een dagje shoppen spontaan een gezichtsbehandeling doen vinden wij alleen maar leuk.”

Zeker zijn van een plekje? Reserveren kan ook via de website. De sfeer is heel fijn hier, en je huid gaat gegarandeerd stralen van blijdschap!

Natural Skin Treatments
Koningstraat 51
2011 TC Haarlem
Tel 06-55778940
www.naturalskintreatments.nl

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 tm 12:00 uur
Woensdag 10:00 tm 12:00 uur
Donderdag 10:00 tm 12:00 uur
Vrijdag 10:00 tm 12:00 uur
Zaterdag 10:00 tm 16:00 uur
Zondag gesloten
Ook buiten de openingstijden kan er een afspraak gemaakt worden.

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Natural Skin Treatments.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie