Wij zijn groot fan van sporten in de buitenlucht, een frisse neus en beweging tegelijk. En wat is er dan mooier dan de duinen, ze liggen tenslotte om de hoek van Haarlem. Bij New Level Bootcamp vinden ze dat ook. Daarom geven zij de bootcamptrainingen buiten, bij duinmeer ’t Wed. En ze zijn voor iedereen!

Bootcamp bij New Level betekent oefeningen voor je hele lichaam, die zorgen voor verbetering van je conditie, spierkracht, coördinatie, flexibiliteit en stabiliteit. De trainingen van New Level Bootcamp zijn bij ’t Wed, in de duinen bij Overveen. Het ultieme buitengevoel. Goed of slecht weer, de trainingen gaan altijd door. In de wintermaanden wordt er voor de avondtrainingen uitgeweken naar een verlichte locatie in Overveen omdat het duin na zonsondergang verboden gebied is.

Op de zanderige heuvels rondom ’t Wed kun je heerlijk hardloopoefeningen doen, en op het zand aan het water heel goed grondoefeningen als springen, opdrukken en situps (denk aan crossfit). In de zomer is er nog een bijkomend voordeel van het water: bij warm weer zijn er oefeningen in het water en je kunt altijd na afloop nog een verfrissende duik nemen. Voor de afwisseling is er ook vaak klein materiaal zoals gewichten, stootkussens of touwen. Geen training is hetzelfde en geen spier in je lichaam die geen aandacht krijgt. Als je het wilt, ben je na een uur gegarandeerd gesloopt, of je nu beginner of supergevorderd bent.

De trainer van New Level Bootcamp is Pascal, gediplomeerd sportinstructeur en een echte vakidioot. Hij weet heel veel over sporten, herstel, blessures en voeding. Geen wonder dat hij dan ook de sportinstructeur is van het brandweercorps van Amsterdam Amstelland. Indien nodig geeft Pascal je een alternatieve oefening als je last hebt van een bepaalde spier, en nog wat tips hoe je je blessure kunt verhelpen. Ondanks dat je in groepsverband traint, is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht, vooral ook om te zorgen dat je de oefeningen goed uitvoert.

Doordat Pascal veel oefeningen op tijd doet, wordt je net zo moe als je zelf wilt. De de ene persoon doet bijvoorbeeld vier burpees in en minuut, en de ander twintig. Verschil moet er zijn, zeg maar.

En de groep van New Level Bootcampers is heel divers: mannen en vrouwen in de leeftijd van 20 tot 50. Zoals gezegd train je altijd op je eigen niveau doordat je met je eigen body traint en je je zoveel inspant als je zelf wilt. Als je het leuk vindt, kun je ook meedoen met obstacle runs als Mudmasters en Strong Viking. New Level geeft zich vaak op met een groep dus dat is extra leuk lopen met een groep mensen die je kent.

New Level heeft keuze uit verschillende strippenkaarten en abonnementen dus er is altijd een manier lid zijn die je past. En uiteraard kun je om te beginnen gebruikmaken van een gratis proefles!

New Level Bootcamp
www.newlevelbootcamp.nl
www.facebook.com/NewLevelBootcampNL
www.instagram.com/newlevelbootcamp

Trainingen
Maandag 19:30-20:30
Woensdag 19:30-20:30
Zondag 10:00-11:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké