De lente is inmiddels toch echt begonnen. Daarmee de kriebels om in beweging te komen ook. Is sporten op een geweldige locatie met huiselijke sfeer en aandacht voor jouw lijf iets voor jou? Hou je van yoga, pilates of een barre workout? Dan is het nieuwe Studio 44 aan de Haarlemse Burgwal helemaal jouw ding. Aankomend weekend gaan ze open!

Studio-44-Haarlem-05

Studio 44 is een initiatief van Miriam Kuiper. Een paar jaar geleden maakte zij de switch van fysiotherapeut naar pilates lerares. De afgelopen jaren heeft Miriam les gegeven op diverse locaties in Haarlem, en inmiddels was er behoefte aan een eigen plek. De prachtige studio aan de Burgwal kwam op haar pad en na maanden klussen gaan de deuren nu open. Miriam geeft zelf les, maar in het rooster meerdere docenten met ieder haar eigen kennis en workout. Van Beach Pilates tot Kettlebell Pilates en Hatha Yoga tot Yin Yoga. Wat wij ook zo leuk vinden is de Barre Workout! Deze workout bestaat uit een combinatie van klassiek ballet, pilates, yoga en cadiotraining. Met opzwepende muziek.

Studio-44-Haarlem-06

De missie van Studio 44: optimaal en efficiënt leren bewegen. Dat is voor iedereen anders, en vaak weet je niet eens hoe. Dat is precies waar Miriam en haar team je mee helpen. Er wordt goed gekeken naar je bewegingen en met de tips en kennis van de docenten optimaliseer je je gezondheid. Klachten worden opgelost of je bent ze voor. De aanpak is op een nuchtere manier. Miriam: “Ons advies is om gewoon te beginnen met een les die jou aanspreekt. Ik zie graag hoe iemand beweegt. Gedurende de lessen komen wij samen tot de beste aanpak.” Geen behoefte aan hulp maar wel lekker sporten? Dat mag ook natuurlijk!

Studio-44-Haarlem-02

Naast de erg fijne lessen is de locatie van Studio 44 een geweldige bijkomstigheid. Midden in het centrum aan de gracht. Mooier kan niet toch? Of wel, want van binnen ziet het er ook fantastisch uit. Een huiselijke sfeer waar je je fijn voelt. De twee studio’s zijn wit, licht en in studio 1 kijk je door de ramen in het plafond zo naar de blauwe lucht. Er is een prachtige kleedruimte, een douche (die ook lekker op slot kan als je wilt) en een ruimte met grote bank en thee.

Studio-44-Haarlem-04

Studio-44-Haarlem

Bijna elke dag zijn er lessen en komende tijd worden die nog verder uitgebreid. Zo komt er Aerial Yoga (yoga in een hangmat), Fascial Release (bindweefseltraining) en er komt meditatie. Haar achtergrond als fysiotherapeut zie je op diverse manieren terug. In haar nuchtere aanpak, op een wetenschappelijke manier. En in haar behoefte om iedereen verder te helpen met een optimale gezondheid. Miriam kan het ook niet laten massages te geven in haar Studio. Deze zijn gericht op klachtenvermindering. Miriams passie is bewegen en gezondheid. Met Studio 44 komt haar droom uit. Door haar enthousiasme, de fijne sfeer, goede lessen en persoonlijke aandacht ga je vol energie naar huis.

Studio-44-Haarlem-03

Benieuwd geworden? Iedereen is welkom, alle leeftijden. Van Tiener Yoga tot 60+ Yoga, het staat op het programma. Er zijn diverse abonnementen, maar ook rittenkaarten. Je kunt altijd een proefles volgen (10 euro). Helemaal leuk: 18 maart is de opening en dan zijn de lessen gratis! Bekijk hier alle info. Fit de lente in 🙂

Health & Movement centre Studio 44
Burgwal 44
2011 BE Haarlem
www.studio44haarlem.nl
Tel 06 24890174

Bekijk hier het rooster >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie