In de Barteljorrisstraat is de spiksplinternieuwe Rituals winkel geopend! Niet zomaar één: dit is de grootste Rituals winkel ooit (298 m2) en een ‘premium’ shop. Dat betekent dat er naast de heerlijke bad- en doucheproducten die wij van Rituals kennen nog veel meer is. Alles gaat hier net een stapje verder.

Met zo’n enorm oppervlak kan je lekker uitpakken. Dat hebben ze gedaan! We worden ontvangen met een kopje heerlijke Rituals thee, dat begint goed. De inrichting is luxe en zorgt voor een oase van rust. De verschillende collecties hebben ieder een eigen hoek. Verder zijn in deze Rituals als eerste in Nederland de verschillende kledingcollecties te koop zoals de yogalijn en de relax- en slaapkleding. Er zijn ook paskamers. Dagelijks worden er gratis mini-treatments gegeven, zoals handmassages en one-minute-meditaties.

Omdat dit een premium shop is, is echt alles verkrijgbaar. Alle geurlijnen en alle producten. Dat zijn dus de bad- en doucheproducten, maar ook bodycare, haarverzorging, make-up, hand- en voetbescherming, zonneproducten, geurkaarsen, geurstokjes, huisparfums, gezichtsverzorging, thee, de babylijn en nog veel meer. Er is ook een lijn voor de man, en natuurlijk de mooie Rituals cadeausets waar iedereen blij mee is.

De sfeer in de nieuwe winkel van Rituals is ontspannen. Precies wat ze willen, want hier wordt de ultieme ‘slow down experience’ gecreëerd. Echt even relaxen kan in de zithoeken met velours banken en stoelen. Heerlijk geuren ruiken en tot rust komen dus!

Rituals Haarlem
Barteljorisstraat 33, Haarlem
www.rituals.com

Openingstijden
Maandag: 12.00-18.00 uur
Dinsdag & woensdag: 10.00-18.00 uur
Donderdag: 10.00-21.00 uur
Vrijdag & zaterdag: 10.00-18.00 uur
Zondag: 12.00-17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké