De support your locals Foodbox bestond al in Haarlem, en nu is daar ook een beautyvariant bijgekomen. De Haarlemse ‘Moederdag Giftbox’ is een echte traktatie. Hij zit namelijk vol heerlijke beautyproducten zoals shampoo, maskers, maar ook een massagevoucher en een fles rose cava. Een ideaal cadeau voor Moederdag. En laat dat nou precies komende zondag zijn!

De Moederdag Giftbox is samengesteld door verschillende Haarlemse ondernemers. Met dit cadeau voor je moeder (of gewoon lekker voor jezelf) support je dus ook de locale ondernemers uit Haarlem, en dat is in deze tijd iets wat wij toch allemaal graag doen. De box is een initiatief van Mariska en Janine van Salon54 in samenwerking met Pure Cosmetics, Grape district en de Massagerette.

Er zijn 2 boxen samengesteld waar wij uit kunnen kiezen. In beide boxen zit:

  • Balmain beauty bag: Moisturizing Shampoo 50 ml, Moisturizing Conditioner 50 ml en kam Balmain in Limited edition White Cosmetic Bag t.w.v. 45 euro – van Salon54
  • Milu Hydraterent gezichtmasker: een echte dorstlesser voor je huid t.w.v. 10 euro – van Pure Cosmetics
  • Pink Fizz Cava Brut Sparkling Rose: frisse roze bubbels in een heerlijke fles t.w.v. 9,40 euro – van Grape District

Bestel je deze box dan is de prijs 50 euro (waarde 64,40). Wil je liever extra verwennerij? Bestel dan ‘box 2’ voor 105 euro waar ook een massage cadeaubon t.w.v. 70 euro bij zit van De Massagerette. De cadeaubon is voor een massage van 50 minuten en de massages hier zijn echt hemels! Je wordt compleet in de watten gelegd met hotstones, warme olien en heerlijke geuren. De massages zijn een mix tussen klassiek, energetisch en deeptissue. Hierna voel je je 10 jaar jonger en fitter. De bon is uiteraard in te wisselen als het allemaal weer kan en de salon weer open is. Iets om naar uit te kijken!

Zo bestel je de Moederdag Giftbox

Wil je deze fijne box voor Moederdag (zondag 10 mei) bestellen? Stuur dan een email voor uiterlijk woensdag 6 mei naar info@salon54.nl met welke box je wilt bestellen en de adresgegevens. Zij mailen je terug met alle info. 

Check ook de website voor alle informatie over de box: www.salon54.nl/moederdag-gift-box. Fijne moederdag!

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!