Net geopend in een statig pand aan de Wilhelminastraat: yogastudio House of Sukha. De sfeer is intiem en huiselijk, het aanbod enorm. Met 130 lessen per maand, vier yogastijlen, workshops, meditatie trainingen, yoga voor zwangeren, mama’s, yoga voor kids en pilates. Alsof dat nog niet genoeg is organiseren ze ook trainingen, masterclasses & city retreats.

Sukha staat voor vreugde en geluk. Precies wat eigenaresse Lisette met haar nieuwe yogastudio wil brengen. Lisette: “Door yoga & meditatie leer je beter omgaan met alles wat er langskomt in het dagelijks leven, fysiek en emotioneel. Yoga is voor iedereen (van jong tot oud en van beginner tot pro) en in elke situatie. Dat zijn onze basisprincipes.” De yogastudio is heel licht en rustig ingericht, helpt meteen om je thuis te voelen.

House of Sukha biedt vier yogastijlen: Ashtanga, Yin, Vinyasa en Hatha. Sommige lessen zijn een mix van stijlen, de andere een specifieke stijl. Ze worden gegeven door de gekwalificeerde ervaren Sukha Teachers. Ben je zwanger of bevallen? Dan is er voor jou SukhaMama. Als je kind wat ouder is kun je workshops kinderyoga volgen. In dit speciale Little Warrior programma zijn de groepen opgedeeld in leeftijd. Zo zit je niet met je peuter tussen de tieners. Er is voor iedereen dus een passende manier om yoga te doen. Nu kan ik me voorstellen dat je denkt: ‘waar begin ik?’. Dan is de workshop Yoga voor beginners ideaal. Hier worden alle basisprincipes uitgelegd. En op de site staat het hele aanbod aan lessen, met uitleg.

Het is wetenschappelijk bewezen: yoga en meditatie helpen wij stress, onrust, ziekte, vermoeidheid en depressie. Je wordt flexibeler, krijgt meer energie, een betere conditie en het helpt je je gedachten te observeren waardoor je emoties beter onder controle hebt. En echt iedereen kan het. Want bij House of Sukha is iedereen welkom. Ook handig: er zijn lessen heel vroeg in de ochtend (voor werktijd), lunchbreak sessies voor tijdens de werkdag en sleep well lessen voor laat in de avond. Een proefles is altijd gratis!

House of Sukha
Mauritsstraat 11 (Ingang via de witte poort op de Wilhelminastraat)
2011 VN Haarlem
Tel 023 – 574 85 78
www.houseofsukha.com

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!