Het stadsleven kan druk zijn. Daarom is het belangrijk om van tijd tot tijd te ontspannen. En dat kan in Haarlem heel goed. Natuurlijk zijn er stadsparken zoals de Haarlemmerhout, en kan je heerlijk de Kennemerduinen in, maar een massage, beautybehandeling, frisse coupe of een uur yoga is een echte traktatie voor jezelf. Hieronder vind je onze 10 favoriete plekken om lekker te ontspannen!

 

Pedicure bij Beatframes
Verwen jezelf op een heerlijke pedicure bij Beatframes. Aangezien we de aankomende tijd weer veel op slippers mogen lopen is het fijn als je voeten er weer piekfijn uitzien. Bij Beatframes hebben ze ook hele goede gezichtsbehandelingen en massages.
Lees meer over Beatframes >


Spa Manda

Spa Manda
Bij Spa Manda in de Zijlstraat hebben ze niet alleen heerlijke massages, maar krijg je ook dat heerlijke vakantiegevoel. Bij deze Oosterse Spa waan ik mij namelijk altijd even in Thailand. En dat midden in het centrum van Haarlem.
Lees meer over Spa Manda >

De Houtvaart
Met het mooie weer is zwemmen in de openlucht heerlijk. Ga bijvoorbeeld in de ochtend voor de drukte een aantal baantjes trekken. Want van beweging krijg je ook weer positieve energie!
Lees meer over De Houtvaart >

Rapa Nui
Met het strand zo dichtbij kan je heerlijk even ontsnappen aan de stadsdrukte. Wij gaan dan graag naar Rapa Nui. Bij Rapa Nui is het altijd relaxed, altijd vakantie. Check ook ons lijstje met al onze favoriete strandtenten.
Lees meer over Rapa Nui >

Knippenduss en Beautyduss
Een lekkere massage, gelakte nagels en nieuw kapsel… het kan hier allemaal. Aan de Schotelsingel zitten deze kapsalon en beautysalon onder één dak. Met uitzicht op het mooie Kleverpark.
Lees meer over Knippenduss, Koffieduss en Beautyduss >


Knippenduss en Beautyduss

Verborgen terrassen
Dat Haarlem veel terrassen heeft, weten we allemaal wel. Maar wil je eens ontsnappen aan die drukte probeer dan eens een van deze verborgen terrassen! Weg van de drukte en even wat meer rust om je heen, maar wel middenin de stad.
Lees meer over verborgen terrassen >

Yoga in de stad
Ontspannen kan erg goed met yoga. Hiervoor kan je terecht bij Glow Yogastudio bijvoorbeeld waar je in een oase van rust binnen stapt en je even de tijd voor jezelf kunt nemen. Of Studio 44 met een huiselijke sfeer waar je je fijn voelt. Allebei middenin het centrum van Haarlem.
https://www.haarlemcityblog.nl/health-beauty/glow-yogastudio/
Lees meer over Studio 44 >


Glow Studio

Pure Cosmetics
Bij Pure Cosmetics kan je terecht voor alles wat met beauty te maken heeft. Deze knusse salon is ook echt voor iedere doelgroep, van jong tot oud, man of vrouw, je bent en voelt je welkom. Je kan er terecht voor een manicure, make-up, harsen of zelfs botox arts! Ons favoriete adres voor gellak.
Lees meer over Pure Cosmetics >


Pure Cosmetics

De Massagerette
In de gezellige en drukke straatjes van de Haarlemse Vijfhoek is De Massagerette gevestigd. De rumoerigheid van de straat ben je direct kwijt wanneer je hier binnenstapt. De massages bij De Massagerette zijn uniek door de combinatie van hotstone, klassieke massage en energetische massage.
Lees meer over De Massagerette >

Beautysalon Sära
Een heerlijke plek voor een momentje voor jezelf met betaalbare behandelingen die je zelf kunt samenstellen. Tijdens de behandeling is de deur voorin gesloten. Geen andere mensen in de salon dus, alle aandacht voor jou.
Lees meer over Beautysalon Sära >

Misschien vind je dit ook leuk:
Ax Specialty Coffee >>
Leukste hotels in Haarlem centrum >>
Top 10 niet-te-missen strandpaviljoens >>
Een dagje Haarlem met: een vriendin >>Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké