De meest knusse kapsalon van Haarlem is absoluut Knippen Duss. Het hele Haarlem City Blog team is inmiddels niet voor niks trouwe klant. Eigenaresse Femke heeft nu ruim twee jaar haar eigen salon in de Leidsebuurt. Een ‘strandhuisje’ in de tuin. Het is hier gezellig en je gaat altijd met een frisse coupe de deur uit. Voor een eerlijke prijs.

Knippen-Duss-partylook-2

Dat Femke ook nog eens ruim 10 jaar ervaring heeft bij onder andere Pierot en Rob Peetoom is te merken. Zo denkt ze echt met je mee, kijkt naar jouw stijl en gebruikt daarbij de nieuwste technieken. Op deze manier kom je samen tot jouw nieuwe coupe. Alle producten die Femke gebruikt zijn van het duurzame merk Davines. Het geurt heerlijk, ziet er prachtig uit en zit in eco-verpakkingen.

Knippen-Duss-partylook-3

Wist je dat Knippen Duss meer doet dan knippen en verven? Femke is expert in vlechten, maar ook in het creëren van de perfecte partylook. Hierbij wordt zowel je haar als make-up gedaan en ben je ready to party. Fijn met de feestdagen voor de deur. Femke heeft ons uitgenodigd om de partylook uit te komen proberen, die aanbieding slaan wij niet af!

Knippen-Duss-partylook-1

Bij binnenkomst staat er een glaasje prosecco en wat hapjes klaar. Na het bespreken van onze wensen gaat Femke aan de slag. Ons haar wordt gewassen, in model geföhnd en daarna gestyled. Het ene haar is opgestoken in combinatie met een prachtige vlecht, de ander is half opgestoken, en ook het model met krullen maakt je haar echt feestelijk. Binnen een klein uur liepen we ieder met een op maat gemaakte partylook de deur uit!

Knippen-Duss-partylook-4

Om het totaal plaatje af te maken zorgt Femke voor een passende make-up. Ze kijkt goed naar de kleur van je huid, haar en ogen, waardoor er een strak geheel gecreëerd wordt.

Knippen-Duss-partylook-5

Zo kun je bij Knippen Duss uit 3 partylooks kiezen, vanaf 35 euro. Dit varieert van je haar laten opsteken of krullen voor een feestelijk etentje tot een complete look met make-up voor oud & nieuw. De varianten zijn allemaal te vinden op de site van de kapsalon.

Extra handig: Knippen Duss werkt met een online boekingsysteem. Maak waar je ook bent een afspraak, en zie meteen wanneer er plek is.

Knippen-Duss-partylook-6

Met een groepje of buiten openingstijden langskomen? Neem even contact op met Femke, ze denkt graag met je mee.

Knippen Duss
Kom achterom: bij Oranjestraat 79 de speeltuin door.
Knippen Duss staat vermeld boven de ingang.
Tel 023-2023837
www.knippenduss.nl

Openingstijden
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 09:00-21:00 uur
Vrijdag 09:00-18:00 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!