Nu de lente er weer aan komt mogen onze voeten weer gezien worden. Kom maar door met die slippers! Wel fijn als ze er dan piekfijn uitzien. Dat wil nog wel eens anders zijn na de wintermaanden. Vanessa van Beatframes doet naast heel veel voor je huid ook pedicures. Van je voeten zomerklaar maken tot het verhelpen van allerlei voetproblemen.

We willen goede verzorging voor onze voeten weleens vergeten, terwijl ze toch ons lichaam dragen en dus zeker aandacht verdienen. Een pedicure helpt om voeten er verzorgd uit te laten zien (en dat is toch erg fijn), maar het helpt ook tegen klachten zoals pijn, eelt, kloven en ingegroeide nagels. Voetklachten zijn niet gek: 20% heeft er last van. Vooral vrouwen, wat vaak komt door het dragen van hakken. Leuk hoor, maar de voeten worden er niet blij van. Regelmatig een pedicure doen verhelpt klachten, en voorkomt ze ook.

Vanessa Slootmans zit met haar salon Beatframes aan de Wagenweg. Ze is International Skin Therapist of the Year en heeft alleen maar tevreden klanten. Naast gezichtsbehandelingen geven is haar grote passie pedicures. Erg belangrijk: Vanessa is gediplomeerd. Haar behandelingen gaan dus net even verder. Ze zijn ontspannend, maar vooral ook oplossend. Er zijn diverse behandelingen, van 30 tot 75 minuten. Geen enkel voetprobleem is voor Vanessa te gek.

Alle behandelingen geeft ze in haar mooie salon. Neem plaats in de relaxte stoel met een goede koffie of thee. Wil je jouw voeten gewoon goed verzorgen? Ga dan voor de basis pedicure van 30 min met verzachtende soak, een voetenscrub, verzorging van nagels en nagelriemen en een lak. Bij de uitgebreidere behandeling van een uur zit ook een eeltbehandeling en hot towel. Wil je jezelf echt verwennen? Ga dan voor de Spa pedicure. Er zijn ook pedicures voor mannen. Natuurlijk wordt bij alles gedacht aan ontspanning door middel van massage.

Ook over de producten van Beatframes is nagedacht. Voor de voeten wordt Mavala gebruikt, een Zwitsers product helemaal gericht op de voet. Voor elk probleem heeft Mavala een oplossing. Vanessa gebruikt deze producten en de nagellakken van dit merk in haar salon, en ze zijn ook te koop voor thuis.

Lak naar keuze cadeau
Wij mogen een leuke aanbieding doen: boek je in april een pedicure van 60 minuten, dan krijg je een lak naar keuze van Mavala cadeau. Hij wordt aangebracht en de lak mag je mee naar huis nemen. Boeken kan ook heel makkelijk via de website. Vertel even dat je via ons komt, en je krijgt de nagellak gratis. Zo gaan we allemaal Summerproof de zomer in 🙂

Beauty Institute Beatframes
Wagenweg 16-1h
2012 ND Haarlem
Tel 023- 737 00 53
www.beatframes.nl

Openingstijden
Maandag 09.00 – 21.00 uur
Dinsdag 09.00 – 21.00 uur
Woensdag 09.00 – 21.00 uur
Donderdag 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag geslotenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!