Is dit ook jouw droom: 3x in de week sporten, dit ook volhouden, het neemt niet teveel tijd in beslag en resultaat boek je op korte termijn. Mijne wel! Zo begon mijn sportieve avontuur bij Personal Gym, Bloemendaalseweg 234B te Overveen. Ik heb tot nu toe nog geen les afgezegd, omdat ik geen zin had en ik ben vele malen energieker en sterker geworden! ‘Life changing Gym’ is hoe ik PG eerder zou noemen.

Gym-overveen-1

Ben je een luie sportster of juist mega fanatiek? Ben jij zwanger of wil je juist van je overtollige mamavetjes af? Wil je naast sporten ook voedings- of dieetadvies? Ben jij 65 of juist 31 jaar oud? Elke vrouw, shape en behoefte is welkom en wordt persoonlijk begeleid. Eigenaresse Natascha de Nijs biedt met haar vrouwensportschool het volgende aan: personal training, small group training, HIIT (High Intensity Interval Training), Bootcamp, Pilates, Mommy gym, Powerplate, SlimCab en Curves. Alles wat wij vrouwen nodig hebben om ons doel te bereiken.

Gym-overveen-2

Sport- en eetschema’s worden continue op jou aangepast, elke les is weer anders. Ik haal elke keer het onderste uit de kan bij mijzelf. Weg met die excuustruus in jou, want sporten betekent niet alleen afvallen – het is je beter voelen over jezelf. Je niet meer verplicht voelen, maar willen. Ik merk dat ik deze mentaliteit nu ook inzet in mijn dagelijks leven. Ik sta er versteld van wat een mens uit zichzelf kan halen, aangezien ik zelf de positieve veranderingen meemaak! Er zijn vrouwen van dik in de 50 die in 12 weken 13 kilo zijn afgevallen, omdat ze plezier hebben in sporten bij/met Natascha.

Gym-overveen-3

Ken je dat? Dat je een sportschool binnenloopt en iedereen eruit ziet alsof ze nog de catwalk op moeten? Bij PG hoeft je je nooit zorgen te maken hoe je eruit ziet. Ik stap vaak direct vanuit bed de sportschool in. Het is de beste manier voor mij om wakker te worden. Je begint je dag met een trots gevoel over jezelf en je voelt je velen malen sterker. Ik zit rechter op, ben energieker en blijer.

Naast sporten sluit je ook vriendschappen bij PG, want de dames die er al sporten zijn gezellig en allemaal lieverds. Ik heb nog nooit zo kneuterig gesport and I LOVE it! Iedereen helpt elkaar met sporten, maar ook met levensvragen. Begrijp me niet verkeerd, we zweten allemaal van top tot teen!

Personal Gym Haarlem
Bloemendaalseweg 234B
2051 GM Overveen
Tel: 023-5269527
gymoverveen.nl
www.facebook.com/PersonalGymOverveen

Openingstijden
Ma: 09:00 – 1200, 17:00 – 21:00 uur
Di: 09:00 – 1200, 19:00 – 20:00 uur
Wo t/m vr: 09:00 – 1200, 17:00 – 21:00 uur
Za: 09:00 – 13.00 uur
Zo: gesloten

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké