Gelegen hartje centrum op de Gedempte Oude Gracht 115 heeft Robin van Tintelen zijn eigen personal training ruimte. Hij nodigde ons uit om ook eens te ervaren hoe is het is om door hem in shape gecoacht te worden. En zo geschiedde. Haarlem City Blog’s Simone ging eens een kijkje nemen.

Personal-training-haarlem-3

Op een zondagochtend werden we warm welkom geheten door de vrolijke Robin. Hij deed een korte intake om te kijken waar onze sterktes en zwaktes liggen om daar de training op aan te passen. Allebei stijve kuiten en wat balansprobleempjes, maar verder prima in orde om te beginnen met push-ups en de welbekende ‘plank’ (buikspieren). De plankpositie moesten we goed onthouden voor de rest van de oefeningen. Dit was een heel handig geheugensteuntje, zodat je niet zal verzwakken in je houding. Tip van de dag!

De warming-up bestond uit kickboksen, waar ik nu een enorme pro in ben geworden na mijn uurtje bij Gym Haarlem 😉 De ruimte waar wij ons in bevinden is leeg. De attributen die aan de kant lagen werden er door Robin steeds bij gepakte voor nieuwe oefeningen. Hij legt erg prettig uit wat we gaan doen, waar dit goed voor is en hoe dit ons zal helpen met het gestelde doel. Allemaal goed te doen.

Best-in-you-personal-training-haarlem-2 Best-in-you-personal-training-haarlem-1

Na een klein uurtje voelde wij ons voldaan. Wat prettig is aan de training bij Robin, is dat je niet volledig uitgeput de deur uit gaat. Robin legt ons uit dat één van de grootste mythes van trainen is dat een succesvolle training er een is waarbij je buiten adem ter aarde stort. Dus lekker sporten, op eigen tempo, ’train to stimulate, not annihilate’. Personal Training Haarlem is de ideale plek plek voor beginnende tot gevorderde sporter. Ieder op zijn niveau, back in shape.

Naast personal training kun je hier ook terecht voor bootcamp, binnen en buiten!

Best-in-you-personal-training-haarlem-5

Best in You – Personal Training Haarlem
Gedempte Oude Gracht 115
2011 GP Haarlem
M: 06 – 484 29 296
www.personaltraininghaarlem.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké