Pop-up en yoga. Allebei helemaal van deze tijd. Nu komen ze samen, want de allereerste pop-up Yogastudio in Haarlem is geopend. Een team van vier dames met een passie voor yoga, onder leiding van de bekende yogadocent Claudia van der Tier, zijn deze studio gestart. De locatie is niet zomaar een locatie, namelijk een prachtig monumentaal pand achter het Frans Hals Museum. In deze ruime studio worden 7 dagen per week, zowel in de ochtend als avond, diverse yogalessen aangeboden. Voor beginners en gevorderde yogi. Voor alle niveau’s wat wils dus.

Pop up yogastudio Haarlem

Tijdens haar zoektocht naar een goede locatie voor haar studio zag Claudia deze prachtige mogelijkheid ontstaan. ‘In een keer vielen de puzzelstukjes in elkaar!’, zegt ze enthousiast. ‘Het pand, het concept, en de startdatum (terwijl de natuur ontpopt), alles viel samen. We hebben enorm veel zin om nog meer mensen yoga te laten ervaren en onze passie te delen!’

Pop up yogastudio Haarlem 1

Het concept van de lessen is ‘Flow & Let go’, oftewel dynamische flow lessen (vinyasa flow) en onstpanningslessen, zoals yin en relax flow. Op zondag 15 maart is er van 10:00 tot 14:30 uur een open dag. Neem dus even een kijkje, en doe als je wilt mee aan een gratis proefles. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenwandelen. Daarna kost een losse les €15 en onbeperkt voor de hele maand is €45. Een pop-up concept is natuurlijk altijd tijdelijk, maar er is nog geen einddatum voor deze pop-up yogastudio. Voorlopig kunnen wij Haarlemmers hier dus nog even flexibel worden!

Pop-up Yogastudio
Klein Heiligland 84
Haarlem
www.popupyogahaarlem.nl

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!