De lente is begonnen en het is tijd voor een grote schoonmaak. Niet alleen op het gebied van huis, tuin en keuken maar juist en vooral op het gebied van lichaam en geest! Het kwam dus mooi uit dat Meike Meinhardt ons uitnodigde om in haar praktijk een coaching massage te mogen ervaren. Even een mini-vakantie van 1,5 uur waarbij aandacht voor jezelf helemaal centraal staat. En dat in een heel mooi pand aan de Bakenessergracht.

Praktijk-Meinhardt-Haarlem-4

Welnu, we mochten het dus zelf ervaren: het is van begin tot eind boeiend en een ware weldaad voor lichaam en geest! Bij binnenkomst komen natuurlijke en energetische geuren je tegemoet, mag je een kruidenthee uitkiezen en de voetjes worden vervolgens in een warm voetbad ondergedompeld.

Praktijk-Meinhardt-Haarlem-2

Meike begint met het scrubben en masseren van de voeten waarbij zij al gelijk kennis kan maken met eventuele blokkades in het lichaam, en om het lichaam alvast wat te ontspannen. Ook kan je dan aangeven waar je eventueel last van hebt. Daarna mag je gaan liggen, word je met een deken ‘toegedekt’ en begint er rustgevende muziek.

Meike masseert met opgewarmde en natuurlijke kokosolie. Dit ruikt niet alleen lekker maar komt ook het dichtstbij lichaamseigen huidvet. Tijdens de massage is het stil maar mag je ook praten of vragen stellen, net wat jij wil. Meike vertelt wat zij tegenkomt in het lichaam, bijvoorbeeld blokkades, en hoe je dit in het dagelijks leven kan gebruiken en vertalen. Voor iedereen is dit natuurlijk anders!

Praktijk-Meinhardt-Haarlem-1

Aan het einde van de massage krijg je op je rug klankschalen die je lichaam kleine trillingen geven voor extra ontspanning en het doorstromen van je energie.

Na afloop krijg je een klein flesje mee waarin een persoonlijke boodschap staat. Dit flesje kan je dan bijvoorbeeld bij je tandenborstel zetten en elke keer als je ernaar kijkt, denken aan de boodschap die op jou van toepassing is. Tevens is het een leuk aandenken!

Praktijk-Meinhardt-Haarlem-3

Meike Meinhardt (37 jaar) heeft ruim 14 jaar ervaring met massages. Dit combineert zij met de energie punten vanuit yoga en het lezen van energie door de energetische therapie die zij gevolgd heeft.

Meike biedt o.a. ook energie coaching aan waarbij zij een maand lang met je aan de slag gaat. Je krijgt dan energetische therapie, yoga en natuurvoedingsadvies. De bedoeling is om je zowel fysiek als mentaal weer in balans te krijgen. Op de site staat hierover meer informatie.

Deze mooie ervaring heeft ons geprikkeld, en een bezoekje aan de praktijk van Meike Meinhardt is zeker aan te raden!

Praktijk Meike Meinhardt
Bakenessergracht 21
2011 JS Haarlem
06-50678842
www.meikemeinhardt.nl
meikemeinhardt@me.com

Openingstijden
Ma – di: 9:00 – 14:00
Woe – do: 10:00 – 11:30
Avonden en weekenden in overleg
Bel of mail even voor een afspraak

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké