Heb jij ook weinig tijd (over) en kom je maar niet toe aan die afspraak bij de kapper? Of lijkt het je gewoon fijn en luxe om aan huis geknipt te worden? Dan hebben wij goed nieuws: De Rollende Kappers is nieuw in Haarlem, en ze komen gewoon lekker naar jou! Thuis of op werk geknipt worden, zonder te wachten op je afspraak en wanneer je maar wilt. Natuurlijk door professionele en ervaren kappers. Ideaal. Collega’s, partner of kinderen? Die kunnen natuurlijk ook meegenomen worden. Is iedereen in één keer klaar.

Oprichtster Kim Vermeulen zat zelf al jaren in het kappersvak, en zo’n twee jaar geleden kwam ze op het idee om De Rollende Kappers op te starten. Kim wil het liefst zo veel mogelijk mensen helpen aan een nieuwe frisse haircut op een laagdrempelige manier, maar in je eentje is dit natuurlijk lastig. Dús ging ze op zoek naar nog meer ondernemende kapsters die zich bij haar wilde aansluiten en samen begonnen ze De Rollende Kappers. Alle haarstylisten die inmiddels voor De Rollende Kappers werken zijn gediplomeerd, zeer professioneel én hebben veel ervaring.

Een goed idee van Kim, want het slaat aan. Kim: “We begonnen in Amsterdam, maar omdat de agenda steeds voller raakte en er al gauw steeds meer vraag vanuit andere steden kwam besloten we uit te breiden.” 
Na Amsterdam volgden Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en nu ook Haarlem.

Heb je kinderen die (nodig) geknipt moeten worden, en vind je het een onderneming om met ze naar de kapper te gaan? Dan zijn De Rollende Kappers ook ideaal. Stuk relaxter om de kapper aan huis te laten komen. “Als ouders met kleine kinderen kan het misschien lastig zijn om tijd vrij te maken om naar de kapper te gaan. Daarnaast vinden kinderen het doorgaans heel prettig om geknipt te worden in hun eigen vertrouwde omgeving”, aldus Kim. De Rollende Kappers zijn geduldig en hebben veel ervaring met het knippen van (kleine) kinderen.

Lees je dit en denk je nu: hé, ik kan ook wel weer eens een knipbeurt gebruiken of voor mijn kinderen, maar heb je weinig tijd? Dan is De Rollende Kappers écht iets voor jou! Kijk op www.derollendekappers.nl voor de prijslijsten of boek direct je eigen professionele kapster op locatie.

De Rollende Kappers
www.derollendekappers.nl
Facebook.com/DeRollendeKappers
Tel 06-41198077Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké