Het einde van de winter nadert en mijn huid heeft wel weer behoefte aan een beetje extra verzorging. Het kwam dus goed uit dat Skinworld een uitnodiging stuurde voor een kennismaking. En extra fijn voor mij, want Skinworld bevindt zich in de Leidsebuurt, op circa 500m van mijn huis.

Skinworld_haarlem 4

Skinworld is een beautysalon waar je o.a. terecht kan voor verschillende gezichtsbehandelingen met verzorgingsproducten van Lookx. Eigenaresse Patty besloot haar droom na te jagen en eind december 2014 haar eigen zaak te starten. Ze heeft haar ervaring op het gebied van gezichtsverzorging, manicure & pedicure, visagie en massage gebundeld. Leuk weetje: ze is hiernaast ook nog tandartsassistente!

Skinworld-Haarlem-1

Ik kreeg een verjongende gezichtsbehandeling; dermaOXY. Dit is een zuurstoftherapie die zorgt voor een betere doorbloeding, stimulatie van aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid. Tevens worden je rimpels aangepakt, heel handig (hoe eerder, hoe beter!)

De behandeling is best even wennen. Je gezicht wordt behandeld door een apparaat dat verschillende dingen doet. Een serum inbrengen (zonder naalden!), zuurstof blazen en een soort massage. Je ligt heerlijk in een stoel dus als je eenmaal ontspannen bent, dan is het heerlijk. Patty deed eerst 1 kant van mijn gezicht zodat ik gelijk het verschil kon zien. Kleine lijntjes rondom mijn ogen en mond zijn meteen een stuk minder. Het doet wel degelijk iets dus! Hoe vaker je deze behandeling doet, hoe beter het effect is natuurlijk. Er wordt ook een kuur aangeboden zodat je het goed kan onderhouden. Maar los van alle effecten, je gezicht voelt na deze behandeling heerlijk zacht en verzorgend aan. En dagen daarna heb je er nog profijt van. Zeker een aanrader dus!

Skinworld Haarlem 5

Naast gezichtsbehandelingen geeft Patty ook persoonlijk advies op het gebied van make-up/visagie en is het mogelijk om een workshop ‘visagie’ te volgen. Tevens kan je terecht voor pedicure, manicure en gellak. Dit wordt gedaan met producten van Essie. Je kan maar liefst kiezen uit 38 kleuren!

Skinworld Haarlem 6

Skinworld is nog maar net geopend en deze ondernemende eigenaresse sluit uitbreiding van behandelingen en wellicht massages niet uit. Skinworld gaan we in de gaten houden!

Skinworld
Oranjeboomstraat 113
2013 XC Haarlem
06 24303427
www.skinworld.nl
www.facebook.com/Skinworldsalon
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké