We hebben er een nieuwe zaak bij in de het centrum van Haarlem, en het is een héél fijne. In de Zijlstraat op nummer 57 zit sinds begin oktober Soap Treatment Store. Hoog tijd dus voor een bezoekje aan deze fijne nieuwe spot! Eigenaressen Denise Claus en Monique van der Woude vertellen wat we bij Soap kunnen verwachten.

De nieuwste Soap Treatment Store

Misschien ken je Soap Treatment Store al. Naast de nieuwste vestiging in Haarlem, zijn er namelijk al zes andere Soap vestigingen in Nederland. Denise en Monique zijn eigenaressen van de franchise-onderneming aan de Spuistraat en hebben onlangs de nieuwste zaak in Haarlem geopend. Een logische stap, vertelt Denise. Zelf komt ze uit Haarlem en Monique uit Hoofddorp, dus de dames kennen Haarlem op hun duimpje. Ook kregen ze steeds vaker de vraag van klanten in de winkel in Amsterdam wanneer er een vestiging in Haarlem zou openen. Ze besloten de stap te zetten!

Ontspannen maar

De Zijlstraat bleek perfect voor de nieuwste winkel: een fijne straat in het centrum waar Soap Treatment Store perfect tussen past. Niet in de grote winkelstraat, want Soap is op doordeweekse avonden gewoon geopend. In het ruime pand zijn diverse kamers ingebouwd voor beautybehandelingen. De wachtbar, counter en pedicurebank zijn kenmerkend voor de inrichting van Soap. De salon heeft een luxe uitstraling met veel licht, glas, verse bloemen en een strak maar uitnodigend interieur. Laat de ontspanning maar beginnen!

Uitgebreide beauty menukaart

Wat Soap onderscheidt van diverse beautysalons, is de specifieke look & feel. Een mooie salon, uitstekende service, een kop thee of koffie en een uitgebreide menukaart met beautybehandelingen. Een echt verwenmoment! Elke klant voelt zich welkom, en de specialisten weten wat ze doen. Op de menukaart staan verschillende beauty treatments, zoals gezichtsbehandelingen, waxen, manicures, pedicures en meer. Niet voor niets staan ze bekend om de heerlijke bindweefselmassages en facials met uitgebreide huidverbetering. Ook bieden ze medische behandelingen met Doctors at Soap, zoals fillers en botox. Deze behandelingen worden altijd uitgevoerd door cosmetisch artsen.

De producten waarmee wordt gewerkt zijn grotendeels natuurlijk en bevatten ingrediënten die huidverbetering geven. Niet onbelangrijk, want bij facials zijn goede kwaliteitsproducten een vereiste. Natuurlijk kun je in de winkel ook terecht voor fijne beautyproducten voor thuis en is er een eigen productlijn.

Acties, duurzaamheid & recyclen

Voor de echte Soap fans is er een membership van een halfjaar, waarbij vijf facials inbegrepen zijn en je de zesde gratis krijgt. Ook krijg je met dit membershop 10% korting op alle behandelingen. Verder is er een donatiebox in elke salon om je niet gebruikte beautyproducten in te doneren. Deze producten gaan naar vrouwen die het goed kunnen gebruiken of zelf niet kunnen kopen. Een goed doel waarmee Soap samenwerkt is bijvoorbeeld het Blijf Van Mijn Lijf Huis.

Gun jezelf een verwenmoment

Monique en Denise benadrukken dat zij het schema van de moderne, werkende vrouw graag ondersteunen. “Wij nemen een stukje zorg uit handen en geven jou een relaxmoment”, aldus Denise. Een passie voor het vak hebben deze twee dames, dat is zeker. Hoog tijd dus om een beautybehandeling te boeken in deze mooie salon! Trakteer jezelf op een verwenmoment in je drukke agenda en neem je moeder, oma, tante, vriendin of zus mee. Of je nu gaat voor een gezichtsbehandeling met direct resultaat, een manicure of pedicure: bij Soap stap je tiptop weer naar buiten.

Soap Treatment Store
Zijlstraat 57
2011 TK Haarlem
+31 (0)23 727 1250
www.soaptreatmentstore.com

Facebook.com/SoapTreatmentStore
Instagram.com/soaptreatmentstore

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké