Sporten in diverse steden, bij heel veel verschillende sportlocaties, en dat altijd van hoge kwaliteit en met maar één lidmaatschap. Klinkt ideaal toch? Het bestaat sinds kort, en ook in Haarlem! Met Stay All Fit krijg je onbeperkt toegang tot heel veel premium sportlocaties. Met een abonnement sport je in alle steden onbeperkt. Kies wat je wilt: van yoga tot crossfit en van bootcamp tot squash. Hier willen we meer over weten.

Stay All Fit is net deze maand gestart, compleet nieuw dus. Het idee komt van Mark (32) en Maikel (31). Ze werken beide bij hetzelfde grote bedrijf en zitten voornamelijk op kantoor. Daar merkten ze dat er veel behoefte is aan beweging, maar wel op een toegankelijke manier. En dan niet het ouderwetse bedrijfsaanbod zoals ‘alleen sporten bij de sportschool om de hoek’, maar gewoon overal. Omdat zo’n alles-in-een concept niet bestond besloten ze het zelf te gaan doen. Het doel: werkend Nederland meer in beweging krijgen.

Alle sportlocaties die aangesloten zijn hebben Mark en Maikel zelf met zorg uitgekozen. Want: kwaliteit staat voorop. Maikel: “Als je sport met Stay All Fit kan je ervan uitgaan dat alle locaties van premium kwaliteit zijn. Wij hebben alle locaties zelf gezien en getest. Inmiddels zijn er meer dan 100 aangesloten en dat worden er alleen maar meer.”

Het enige wat jij nog moet kiezen is de soort sport die je wilt gaan doen, en dat kan natuurlijk elke dag anders zijn. In Haarlem kun je bijvoorbeeld een fijne yogasessie doen bij de Yoga Tempel, los bij Squash Haarlem en naar Crossfit Spaarne. Dit is echt niet alles, want de aangesloten sportlocaties (binnen en buiten) zitten door de hele stad en het zijn er echt veel. Uiteraard in Haarlem, maar dus ook in andere steden. Ideaal als je bijvoorbeeld in Amsterdam werkt en daar ook weleens wilt sporten.

Mark: “Aan het abonnement zitten geen beperkingen. Je kunt alle dagen sporten, zonder maximum en ook niet in bijvoorbeeld alleen daluren.” Er zijn maand- en jaarabonnementen. Omdat het doel is om werkend Nederland de sportschool in te krijgen heb je alleen een zakelijk mailadres nodig om je aan te melden. “Wij geloven erin dat fysiek fit blijven ook ervoor zorgt dat je productiever bent. Door te sporten is je energielevel overdag gewoon een stuk beter”, zegt Maikel.

Stay All Fit heeft een duidelijke website en app waarin onder andere alle sportlocaties staan. Als je een abonnement hebt scan je met de app de QR code op de sportlocatie en je kan naar binnen. Het wordt ons dus nu echt heel makkelijk gemaakt om in beweging te komen. Geen excuus meer 🙂

Stay All Fit
www.stayallfit.nl
Facebook.com/stayallfit

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!