TONI&GUY Haarlem is één van de ruim 430 salons wereldwijd. Kwalitatief hoogstaande perfectie op het gebied van haar en styling in ons stadje. Het team van TONI&GUY Haarlem heeft internationale ervaring en enorme creatieve stylisten die je altijd in een vlotte en ongedwongen sfeer verwelkomen. Fashion gefocust, bieden zij je de nieuwste technieken gemixt met jouw eigen persoonlijke stijl.

Toni-en-Guy-Haarlem-2

De looks van TONI&GUY worden gecreëerd vanuit een basis van een aantal kapsels. Geïnspireerd door de laatste Fashion Week en streetwear trends. Ook de samenwerking met grote mode ontwerpers is van grote invloed op het beeld wat TONI&GUY elk seizoen neerzet.

Toni-en-Guy-Haarlem-4

Door de fijne extra’s zoals bijvoorbeeld een hoofdmassage tijdens het wassen van het haar, ben je echt even weg van de zogeheten snelweg. De persoonlijke benadering is echt kenmerkend voor deze salon. Het voelt alsof je een huiskamer betreedt wanneer je de salon binnenstapt. Dit is aan de ‘vibe’ van het personeel te danken. Een heel fijn warm welkom!

Toni-en-Guy-Haarlem-3

Het personeel krijgt wekelijks trainingen in de nieuwste technieken om zichzelf scherp te houden, en collega’s te inspireren. Sommige trainingen vinden in Londen plaats. Elke nieuwe lijn wordt ook in Londen aan het personeel gepresenteerd. Voor iedereen dus een primeur tot het laatste moment!

Ondanks dat TONI&GUY bekend is geworden door de innovatieve manier van knippen, staan ze momenteel zeer bekend om de kleurtechnieken. Zowel bij het knippen als kleuren zetten zij een textuur neer. Hierbij maken ze gebruik van meerdere tinten waardoor er diepte en beweging ontstaat in je lokken. Er is een groot assortiment aan Schwarzkopf Professional kleuren. Deze kunnen ook in combinatie met andere producten intenser of juist minder intens worden gemaakt.

Toni-en-Guy-Haarlem-1

Sinds kort heeft de salon een nieuw product binnen het assortiment: Olaplex. Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie. Dit product herstelt de gebroken verbindingen in je haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar (ont)kleurt. Geen gebroken of dof haar meer, hoe vaak je ook verft. Het introduceren van dit product benadrukt hoe vooruitstrevend TONI&GUY is.

Lezersaanbieding
Bij het ondergaan van één van onderstaande behandelingen krijg je op vertoning van deze blog een cadeautje: de Olaplex Hair Perfector. Dat is een treatment t.w.v. €29,90 om thuis te doen en het effect van het haar na behandeling 1 of 2 te behouden.

Behandeling 1 is een Olaplex Herstel Treatment t.w.v. €40 (herstelt beschadigd haar en maakt het haar direct glanzender, sterker en voorkomt dat het haar gaat afbreken).

Behandeling 2: Olaplex toevoegen aan verfbakje om het haar tijdens kleuren/oplichten niet te beschadigen. Dit is €25,- per verfbakje en voor elk extra bakje verf betaal je €5 (verf in combinatie met Olaplex maakt het mogelijk om alle kleuren te bereiken, ongeacht hoe kort daarvoor of hoe vaak het gekleurd of opgelicht is).

TONI&GUY
Anegang 44
2010HS Haarlem
Tel: 023-5518619
toniandguy.nl
Facebook.com/pages/ToniGuy-Haarlem

Openingstijden
Ma: gesloten
Di t/m vr: 10.00 – 19.00 uur
Za: 9.00 – 18.00 uur
Zo: 12.00 – 18.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké