Middenin de stad bij de Raaks en Jopenkerk vind je TrainMore, dé urban gym van Haarlem. Met behulp van onder andere het stoere interieur, een eigen muziekzender en het aanbod wordt sporten hier naar een next level gebracht!

TrainMore is ‘more than a gym’ en dat wordt op verschillende manieren duidelijk. Het sporten is hier echt een beleving. De trainers staan altijd voor je klaar om je te helpen, waardoor je iedere training het uiterste uit jezelf kunt halen. Zodra je binnenloopt voel je al de relaxte vibe die er hangt. De gym is stoer en industrieel ingericht. En doordat het zo open is ingedeeld heeft iedereen altijd genoeg ruimte. Met de high-end apparatuur die er staat kan je de beste en veelzijdige workouts doen. Wil je even een pauze tijdens het sporten? Dan neem je plaats aan de lange tafel in de gym. Er zijn koffie, thee, sportdrankjes, shakes en fruit verkrijgbaar.

It’s up to you!
Het concept van TrainMore is revolutionair. Iedere workout wordt namelijk beloond met 1 euro korting op je maandelijkse fee! Sporten doe je bij TrainMore vanaf 29 euro per maand. Dat is inclusief lockers, douches en sauna. Maar hoeveel je echt betaalt is bij TrainMore dus ‘up to you’. Ga jij in een maand 14 keer sporten? Dan betaal je volgens hun unieke beloningssysteem de eerstvolgende maand maar 15 euro i.p.v. 29 euro. Gezond leven zou volgens TrainMore namelijk helemaal niet duur moeten zijn! De club is 7 dagen per week open, waardoor het nog gemakkelijker wordt om meer te sporten.

Studiolessen
Naast zelfstandig trainen in de fitness area of free weight zone kan je bij TrainMore ook meedoen aan verschillende groepslessen in de in-house boutique studio’s. In deze studio’s volg je een ander soort groepslessen dan die je misschien gewend bent. Zo kun je in de HIGH Studio terecht voor een High Intensity Interval Training waarbij je in 45 minuten 1000 calorieën verbrand. Het is een uitdagende combinatie van kracht en cardio en wordt ook wel ‘the hottest workout in town’ genoemd. Andere studiolessen die je kunt volgen zijn boksen, yoga en de workout of the day in de HIIT Box.

Personal training
Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Of wil je ergens speciaal aan werken? Bij TrainMore zijn er verschillende personal trainers aanwezig die je hierbij kunnen helpen. Je krijgt een persoonlijk plan op maat en je kan zelf kiezen hoe vaak je in de week met een personal trainer aan de slag wilt. Ook handig: in de sportschool zit ook een fysiotherapeut.

Psst, ze hebben nu een hele gave actie lopen:
Als je je in juni inschrijft sport je tot september voor de helft van de prijs! Een keer gratis proberen kan deze maand ook. Vraag hiervoor een dagpas aan via www.trainmore.nl/dagpas.

It’s up to you!

TrainMore
Hortusplein 4
2019 XV Haarlem
trainmore.nl/fitness-haarlem
Facebook >>
Instagram >>

Openingstijden:
MA 07:00 – 22:00
DI 07:00 – 22:00
WO 07:00 – 22:00
DO 07:00 – 22:00
VR 07:00 – 22:00
ZA 09:00 – 16:00
ZO 09:00 – 16:00

Deze blog is in samenwerking met TrainMore gemaakt.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!