Zo’n twee maanden geleden heeft het sportcomplex aan de Tetterodeweg iets wel heel bijzonders erbij gekregen: een indoor-trampoline-spring-hal! Begin je al te stuiteren bij het idee? Dat komt goed uit, want dit trampolinepark is niet alleen geschikt voor kinderen. Jong en oud, fit of niet: iedereen is welkom bij Street Jump Haarlem. Het enige wat je nodig hebt is een comfortabele outfit en speciale jump sokken die ter plekke te koop zijn. Klaar? Springen maar!

Wat moet je je voorstellen bij een trampolinepark? Natuurlijk heel veel trampolines, maar dit zijn niet alleen de ‘saaie’, ronde trampolines die je wel uit iemands achtertuin kent. Juist niet! Street Jump Haarlem is maar liefst 2000m2 (!) groot en bestaat uit tien verschillende area’s met 50 verschillende trampolines. Naast de normale ‘free jump trampolines’ kan je ook vanaf verschillende hoogtes op een gigantisch opvangkussen springen (de zogenaamde Big Airbag), met of zonder salto’s – de keuze is aan jou.

Je kunt in andere area’s je trefbaltechnieken (Dodgeball) of basketbaldunks (Dunk Area) oefenen. Michael Jordan is er niets bij! Als je het nog actiever wilt maken, dan is het Ninja Parkour iets voor jou. Haal jij de overkant van deze hindernisbaan vol lastige obstakels? Zo niet, dan val je lekker zacht in de bak vol schuimkussens. Ook niet erg, natuurlijk! Wanneer je het trampoline springen wilt trainen kun je op maandagavond terecht voor Trick-lessen of voor trampolinefitness. Dat wordt lekker zweten! Want wist je dat tien minuten jumpen gelijk staat aan een halfuur hardlopen?

Het jumpen wordt nóg leuker wanneer je het samen doet. Met z’n tweeën of… met een hele groep! Je kunt in het trampolinepark namelijk heel goed je familie-, school- of bedrijfsfeestje vieren. En het is natuurlijk de perfecte plek voor een origineel verjaardagsfeestje. Er zijn verschillende groepsarrangementen beschikbaar vanaf zes personen. Willen jullie 1, 2 of 3 uur springen? Voor welk feest je ook kiest, Street Jump zorgt voor de hapjes en drankjes en de jarige job ontvangt bovendien een cadeau.

Wanneer je uitgesprongen bent, of als je liever toekijkt hoe anderen zich in het zweet springen, dan kun je plaatsnemen in de aansluitende horeca met uitzicht op de jump area. Je vindt hier een uitgebreid aanbod qua eten en drinken, dus daar hoef je je verder geen zorgen over te maken. Wat ook heel fijn is om te weten: alle jump masters hebben een BHV-diploma en ze hanteren de strengste veiligheidsnormen.

Zijn je kinderen jonger dan 7 jaar, dan kun je op woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdag- en zondagochtend terecht bij de Mini-Jump. In de herfstvakantie zijn er aangepaste openingstijden en wordt het waarschijnlijk gezellig druk, dus vergeet niet op tijd te reserveren! Op vrijdag 26 oktober vindt er bovendien een te gekke Halloween Party plaats die je echt niet wilt missen. Kijk voor meer informatie over openingstijden en tarieven op de (uitgebreide) site van Street Jump Haarlem, en volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Jump ze!

Street Jump Haarlem
Tetterodeweg 15 D
2051 EG Overveen
Tel 023 576 55 77
www.streetjumphaarlem.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!