Wij Haarlemmers zijn bezige mensen die erg houden van gezelligheid. Maar in onze volle agenda’s willen we ook graag tijd vrijmaken om fit te blijven. Daarom is het fijn dat de momenten die we daarvoor uitkiezen ook echt goed benut worden. Dat doelloze rondje in de do-it-yourself-sportschool gaat namelijk geen wonderen verrichten. Daarom richten de trainers van high-end sportschool ZERO23 Health Studios zich volledig op jou. Zij kiezen voor een persoonlijke aanpak met efficiënte trainingen die écht passen bij jouw lichaam en niveau, maar ook bij wat jij leuk vindt. En met drie locaties (Haarlem, Bloemendaal en Overveen) is er altijd eentje bij jou in de buurt. Ik ging langs (en deed zelfs mee!).

 

Zero23 Health Studios
Zero23 Health Studios

 

Persoonlijk en efficiënt

Het doel dat jij voor ogen hebt, staat bij de personal training van ZERO23 voorop. Hoe je dat doel kunt bereiken, wordt heel precies in kaart gepracht door het specialistische team onder leiding van eigenaren Melvin Schol en Bram Crans. Er wordt niet alleen gekeken welke oefeningen voor jou het best werken, maar ook hoe je je levensstijl en eetpatroon kunt veranderen om je uiteindelijke doel te bereiken. Je sport een-op-een (of samen met een vriend/vriendin/familielid) met een trainer die jouw proces in de gaten houdt en je oefeningen aanpast op het moment dat dat nodig is. Zo sport je effectief en doelgericht. Op naar een gezonder lichaam!

 

 

Groepslessen

Sport je liever in een kleine groep, dan is ook dat bij ZERO23 mogelijk. Nog steeds met de persoonlijke aandacht waar de Health Studios al jarenlang om bekendstaan, maar dan gecombineerd met de dynamiek van een groep. Zelf deed ik mee met een Strength & Conditioning training, waar de nadruk ligt op het krijgen van meer energie en het opbouwen van spieren. Heftig! En spierpijn had ik de dag erna zeker. Maar het is erg leuk hoe de lessen aansluiten op ieders niveau en hoe er ook in een groep aandacht is voor elk individu. Als ik verkeerd bewoog in een oefening, merkte trainer Dave dat gelijk op en legde hij uit hoe ik het beter kon doen. Zo train je efficiënt en voorkom je blessures.

Zin om soms de stress even lekker van je af te rammen? Dan zijn de (kick)bokstrainingen van ZERO23 misschien iets voor jou. Niet alleen super leuk om te doen én erg goed voor je conditie, het geeft je zelfvertrouwen ook nog eens een boost. Aan deze les deed ik ook even mee en pfoe, hier kun je je energie zeker in kwijt. Je leert eerst de techniek en slaat en schopt daarna op bokszakken of pads. Alles onder begeleiding van enthousiaste trainer Gordon. Hoe lekker het voelt om echt even alles eruit te gooien… dat moet je gewoon eens zelf ervaren.

Naast de groepslessen Strength & Conditioning en fightclub kun je bij ZERO23 ook meedoen aan yogasessies of (speciaal voor de 60+’ers) de trainingen Actief Ouder Worden (ja, AOW dus). En de bokstrainingen zijn er trouwens ook voor de kleintjes!

 

Zero23 Health Studios

 

Locaties

De verschillende trainingen worden gegeven op locaties in Haarlem, Bloemendaal en Overveen. Vaak is een bepaalde les op een vaste plek te volgen, op meerdere tijdstippen per dag. Zo kun je zelf kiezen welk tijdsvak jou het best uitkomt, je online aanmelden en lekker gaan sporten. Ideaal voor de drukke Haarlemmer!

 

Zero23 Health Studios

 

ZERO23’s doel

Wat de eigenaren Melvin en Bram met ZERO23 vooral willen bereiken is het motiveren, ondersteunen en begeleiden van Haarlemmers die hun lifestyle willen verbeteren. Met een no-nonsense aanpak, wetenschappelijk onderbouwd advies en kwalitatief goede trainingen, maar ook zeker veel humor.

 

Zero23 Health Studios

 

Enthousiast geworden? Voor een vrijblijvend intakegesprek kun je gemakkelijk online een afspraak maken. Stel samen met de experts van ZERO23 je persoonlijke doel op en… gaan met die banaan!

 

Contact

ZERO23 Haarlem
Pieter van Musschenbroekstraat 117
2014 HV, Haarlem

ZERO23 Overveen
Tetterodeweg 15
2051 EG, Overveen

ZERO23 Bloemendaal
Korte Kleverlaan 85
2061 ED, Bloemendaal

zero23.nl

facebook.com/ZERO23HealthStudios
instagram.com/zero23healthstudios

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met ZERO23 Health Studios.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké