Als je zwanger bent is er niks lekkerder dan even op je buik kunnen liggen. De overtreffende trap is op je buik liggen en een heerlijk ontspannende massage krijgen. Zeker in het laatste trimester als die buik nogal zwaar wordt. Een moment helemaal voor jezelf. Bij de salon Beautyduss in het Kleverpark geven ze sinds kort zwangerschapsmassages. En er is een speciale tafel met een uitsparing voor de buik en borsten. Dat is pas echt ontspannen!

Emily van Beautyduss noemt haar salon een ‘wellness in de stad’. En zo voelt het ook. Beautyduss is kleinschalig en de donkere ruimte straalt meteen al veel rust uit. De salon is nu twee jaar open en Emily geeft hier facials en massages waarin ze het beste van twee werelden combineert: ontspanning en huidverbetering. Emily zelf heeft twee kinderen en weet dus maar al te goed hoe het is om zwanger te zijn. Emily: “Toen ik zelf zwanger was vond ik het heerlijk om een keer op mijn buik te kunnen liggen. Toen wist ik al dat ik zelf ook zwangerschapsmassage wilde geven.” Ze heeft er een aparte opleiding voor gedaan en een ‘zwangerschapsmassagetafel’ aangeschaft. Een normale massagetafel, maar dan met uitsparing voor borsten en voor je buik. De ruimte voor je buik heeft een band eronder die in verschillende standen kan worden gezet. Alle buiken passen dus en worden wel ondersteund. Je voelt je alleen door het liggen op deze tafel al verlicht.

Je kunt zelf kiezen voor een zwangerschapsmassage van 30 minuten of 75 minuten. De langere behandeling begint met een voetenbad en Emily doet altijd een korte intake zodat ze kan horen wat jouw wensen of klachten zijn. Emily masseert met de warme en biologische Sacred Nature olie van Comfort Zone die uitermate geschikt is voor zwangere vrouwen Hij ruikt ook heerlijk! Op de achtergrond de kabbelende muziek genaamd ‘tranquillity’ van Comfort Zone die speciaal gemaakt is voor tijdens een massage. De muziek zorgt ervoor dat je brein tot rust komt. Je bent even weg van alles, en dat mag ook wel want zo’n zwangerschap is voor je lijf al zwaar genoeg.

Wat ik zo fijn vind: Emily zorgt echt voor ontspanning. Geen gepraat, geen geluid, helemaal niks behalve een heerlijke massage. Tijdens de zwangerschapsmassage kom je weer in contact met je lichaam en met je kind. Het helpt ook nog eens tegen slapeloosheid, vermindert stress, stimuleert bloedsomloop en kalmeert de spieren. De massage is verlichtend, ook al zet Emily minder druk dan normaal (want dat mag niet tijdens je zwangerschap). Ze weet dus wat ze doet. Vind je het trouwens niet fijn om op je buik te liggen? Dan kan de massage ook op de normale tafel liggend op je zij.

De zwangerschapsmassage is geschikt voor iedereen die tussen de 3 en 9 maanden zwanger is. Ook leuk als cadeau! Want ik spreek uit ervaring: er is niks fijner dan je verlof beginnen met een ontspannende massage.

Beautyduss aan de Schotersingel zit in een pand samen met Koffieduss en Knippenduss. Koffiebar, kapsalon en beautysalon onder één dak dusss. Heel fijn, kan je na je massage nog even nagenieten met een kop thee of stukje taart.

Extra leuk: op vertoon van deze blog krijg je na je massage een gratis koffie of thee naar keuze bij Koffieduss!

Beautyduss
Schotersingel 115
2023 AB Haarlem
www.beautyduss.nl
Tel 06 – 15 466 929
Werkt op afspraak, boeken kan via de site

Zwangerschapsmassages:
75 min: €76,50
30 min: €36,50
3 rittenkaart (3x 30min): €90,-

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!