Haarlem heeft een heleboel leuke kinderwinkels! Wij hebben onze favoriete winkels voor de kleine mugjes op een rijtje gezet.

10x-favoriete-kinderwinkels-haarlem

Never Grow Up
Een frisse kinder (baby/peuter/kleuter) lifestyle winkel in de Kleine Houtstraat met alles voor de baby uitzetlijst. Ontzettend veel leuke merken. De place to be voor een kraamcadeau of babyshower. Of lekker voor jezelf natuurlijk.
Meer over Never Grow Up >

Gnoomdesign-leukste-kinderwinkels-Haarlem

Juffrouw Slak
Voor shoppen op je gemak moet je eens gaan kijken in de Kleverparkbuurt bij Juffrouw Slak. De kinderwinkel waar je grote kans van slagen hebt voor kinderen tussen 0-8 jaar, dankzij een origineel en breed assortiment van potloden tot meubels. Alle producten zijn fair trade, organic en/of duurzaam.
Meer over Juffrouw Slak >

Foof
Een dames- en kinderboetiek in de Kleine Houtstraat, gerund door tweelingzusjes Bibi en Tessa. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is hier kleding met een Scandinavische touch. In een prachtig authentiek pand. Je kunt bij Foof trouwens ook koffie drinken of een hapje eten.
Meer over Foof >

Foof Haarlem

Haartjes & Zoo
Een bijzondere kinderkapsalon in Haarlem! Naast je kind laten knippen, kun je hier ook lekker shoppen. Kinderkapster Caroline knipt de mooiste kapsels bij de kleintjes, en dat terwijl jij lekker rond kunt snuffelen in het leuke kinderwinkeltje! Zo vind je hier naast shampoo, haarconditioner en andere haarverzorgingsproducten, ook vintage kinderkleding, tassen van Zebra, leuke kussens, toilettasjes en andere hebbedingetjes van bijvoorbeeld Global Affairs en Studio Stationary. Ook leuk voor als je een cadeautje zoekt!
Meer over Haartjes & Zo >

Haartjes-enzo

Room for Kids
De spullen in deze winkel in de Grote Houtstraat hebben een Scandinavische touch. De maatvoering is van 0 t/m 8 jaar. Er is een uiteenlopend aanbod van merken zoals TumbleNDry, Z8, Minimize, Claesen’s, Flo, Shoesme, Eleven Paris en ga zo maar door. Ook zijn er veel cadeaus en kraamspullen te koop zoals boeken, kaarten, knuffels, lampen, bedden, verschoontafels, en muurstickers .
Meer Room for Kids >

Room-4-Kids-Haarlem-5

Kleine Helden
Kleine Helden is een babyspeciaalzaak met een shop in shop voor kids vanaf 6 jaar (Dudes & Diva’s). Je vindt de winkel in de Barrevoetestraat waar nog veel meer leuke winkels zitten. Bij Kleine Helden vind je alles wat leuk, mooi, hip, hot, happening, noodzakelijk of totaal overbodig maar oooo zoooo leuk is voor baby’s en kids tot 12 jaar.
Meer over Kleine Helden >

Kiekeboek
Deze speciaalzaak in kinderboeken heeft zo’n 5.000 titels op voorraad. Sinds 1983 zijn ze dagelijks bezig met kinder- en jeugdboeken en kennen ze de inhoud van elk boek. Of het nu om baby’s, peuters of 15-plussers gaat!
Meer over Kiekeboek >

Tante Steef
Tante Steef in de Zijlstraat is al ruim 12 jaar een begrip in Haarlem voor houten speelgoed en kraamcadeautjes. Ze verkopen duurzaam speelgoed, van muziekinstrumentjes, puzzels en blokkendozen tot loopfietsjes, poppen en knuffels, garages en poppenhuizen, knutselspullen en nog veel meer.
Meer over Tante Steef >

Tante-Steef-Haarlem

Krokodil
Origineel en vooral houten speelgoed voor alle leeftijden. Bij ‘de Krokodil’ staat kwaliteit en mooi materiaal voorop.
Meer over Krokodil >

Meneer Paprika
Bijna iedereen kent dit drukbezochte en fijne plekje wel. In deze ruime speelgoedwinkel ben je ook welkom voor ontbijt, lunch, lekkere taart en koffie. Terwijl de papa’s en mama’s uitpuffen/bijkletsen kunnen de kleintjes fijn spelen. Grotere kinderen kunnen meedoen met verschillende workshops. Kinderpartijtjes kun je hier ook vieren! Naast deze leuke mogelijkheden hebben ze ook de volgende shop-in-shops.
Django’s Bikeshop: cruisers, fixies, customs en parts.
Klungel Jungle: vintage design furniture.
De Toyboys: action figures, vintage toys, merchandise and more.
Langkous: Kids clothing. Brands: Finch&Agnes, Ae-hem, Hansel from Basel, Little pilots and more.
Meer over Meneer Paprika >

meneer-paprika-haarlem

Meer kinderwinkels
Haarlem barst van de leuke kinderwinkels. Ze staan allemaal in de folder ‘Kinderwinkels, de leukste adresjes in Haarlem’. Deze is gratis hier te bekijken of op te halen bij de VVV.

MEER SHOPTIPS? Wij hebben ook deze lijstjes voor je!
Top 10 winkels van Haarlem >
Leukste winkels voor je huis >
Leukste cadeaushops >
Conceptstores in Haarlem >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!