Na Hoorn mag Haarlem zich sinds kort ook de trotse eigenaar van een Baby Plus winkel noemen. Dit is next level shoppen voor baby en kind, want je kunt hier voor werkelijk alles terecht. Van fopspeen tot kinderwagen, van babyuitzet tot meubilair voor de kinderkamer. Baby Plus zit in een van de leukste winkelstraten van Haarlem, de Kleine Houtstraat en is maar liefst 200m2 groot.

Baby Plus onderscheidt zich van de doorsnee babywinkels door een breed scala aan eigentijdse producten. Het assortiment bestaat uit een mooie selectie van topmerken. De winkel is onder andere een officieel Bugaboo en Maxi-Cosi verkooppunt. Op zoek naar de nieuwste babytrends of tof kraamcadeau? Dan ben je bij Baby Plus aan het juiste adres. Shop bijvoorbeeld fijne badproducten, mooie knuffels en accessoires voor de baby- of kinderkamer. Het ene item is nog aandoenlijker dan het andere.

Als een familiebedrijf met een ervaring van drie generaties lang, kun je met recht spreken van een speciaalzaak waarbij oprechte persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staat. Bij Baby Plus altijd deskundig advies dus.

Naast twee fysieke winkels heeft Baby Plus ook een webshop, dus mocht je alvast een glimp van het assortiment vanuit je (luie) stoel willen opvangen, dan is een bezoekje aan de webshop zeker aan te raden.

Baby Plus is naar eigen zeggen vastberaden om ook de harten van de Haarlemse vaders, moeders en hun kindjes te winnen!

Baby Plus
Kleine Houtstraat 14
2011 DM Haarlem
Tel: 0229-215186
www.babyplus.nl
www.facebook.com/babyplusnl
www.instagram.com/babyplusnl

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 18.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.30
Zondag 12.00 – 17.00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké