Aan het Donkere Spaarne nummer 22 vind je sinds kort kindermeubelwinkel Kids Architects, onderdeel van interieurdesignstudio Interior Consult. Bij Kids Architects ligt de focus niet alleen op hoogwaardige, stijlvolle kindermeubels en -accessoires, maar ook op je kind zelf. Het is een winkel waar jouw kroost zich lekker even niet hoeft in te houden en zelf mag meebeslissen over het interieur van de kinderkamer. Hoe leuk en leerzaam is dat! Dus wordt het een boomhutbed? Een dinosauruskleed? En wat past daar dan nog meer bij? Je komt erachter bij Kids Architects!

 

 

Dit is niet zomaar een kinderwinkel. Het mooie pand aan het Spaarne is tegelijkertijd een winkel, een speeltuin, een showroom en een designstudio waar ontwerpen voor kinderkamers worden gemaakt. Je vindt hier bedden, meubels, accessoires, behang, verlichting, speelgoed en meer! Kom je een kijkje nemen? Neem ook alvast een plattegrond en foto’s mee van de kinderkamer die jullie gaan restylen, dan kunnen stylisten Noa en José gelijk een professioneel advies geven.

 

 

Samen met je kind(eren) ga je dus aan de slag om een fantasierijke, stijlvolle kamer te ontwerpen. Hoe dan ook een super leuke, leerzame ervaring, ook als je nog niet zeker weet of je wel de hele kinderkamer wilt aanpakken. De “architect” krijgt een persoonlijk aandenken en als ouder ontvang je op verzoek een vrijblijvende prijsopgave.

 


 

Ook als je alleen op zoek bent naar wat stijlvolle accessoires voor in de kinderkamer of juist een origineel, duurzaam cadeau voor iemand anders, ben je hier op de perfecte plek beland. De items in de winkel zijn van goede merken en allemaal specifiek geselecteerd op kwaliteit/duurzaamheid, stijl en waar het kan ook op educatieve waarde. Zo weet je dus zeker dat alles jarenlang meegaat!

 

 

Contact

Kids Architects
Donkere Spaarne 22
2011 JG, Haarlem
www.kids-architects.com

facebook.com/kidsarchitects
instagram.com/kidsarchitects

 

Openingstijden

Woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké