Het is gratis, groen en altijd in de buurt… het bos! Een ideale plek om uit te waaien. Het Groenendaalse bos bij onze Heemsteedse buren is de plek waar je moet zijn.

img_6378 img_6394

Hier zijn bomen om in te klimmen (of zelfs erdoorheen), schatten om te zoeken en genoeg plek om verstoppertje te spelen. Goed zoeken, want midden in het bos ligt de speeltuin. Leuk voor jong en oud. Glijbanen, klimrekken, schommels, botsscooters en in de zomer een waterbaan. Gegarandeerd succes.

img_6401 konijnenberg

Na de frisse neus lekker pannenkoeken eten bij de Konijnenberg. Dit pannenkoeken restaurant is een begrip. Lekker knus ingericht en vooral heel veel lekkere pannenkoeken! De Konijnenberg heeft rekening gehouden met het kleinere bezoek. Voor de kinderen zijn er kleurplaten, speelgoed en stoeltjes.

Pannenkoekenhuis De Konijnenberg
Herenweg 33
Heemstede
023-5848096
www.konijnenberg.nl 

Nicoline en Frederiek, beide Haarlemse moeders en schrijvers van het boek ‘Mugjes’, tippen als echte ervaringsdeskundigen wekelijks over de leukste hotspots voor jou en de kids. Kijk voor meer tips op www.mugjes.nl of koop het boek Mugjes, vol uitjes, weetjes en ideeën.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!