Gisteren was het dan eindelijk zover. Na maanden zwoegen en hard werken werd het boek ‘MUGJES – op pad met peuters en kleuters in Haarlem en omstreken’ gelanceerd bij Meneer Paprika! Betere locatie hadden wij niet kunnen bedenken. Het boek is een fullcolour uitgave van 144 pagina’s met tips, weetjes en knutselideeen voor Haarlemmers van 0 tot en met 5 jaar. Ouders, begeleiders, opa’s, oma’s en oppassen van Mugjes vinden hierin de leukste locaties, winkels en uitjes waar ze met peuters en kleuters terecht kunnen in Haarlem en omstreken.

nicoline-en-frederiek-mugjes stapels-mugjes

MUGJES is bedacht en geschreven door Nicoline (35) en vormgegeven door Frederiek (39). In het dagelijks leven werkt Nicoline als tekstschrijver, communicatieadviseur en projectmanager voor fotografieprojecten. Ze woont met Guirec en drie zoons van 6, 4 en 1 jaar in Haarlem. Frederiek is grafisch ontwerper en eigenaar van ‘Achter in de Winkel‘, een winkel/werkplek in de Vijfhoek vol brocante en vintage vondsten. Een bezoekje waard, bekijk de blog over deze fijne winkel. Ze woont met Michiel en twee zoons van 4 jaar in Haarlem.

trots-mugje lancering-boek-mugjes-meneer-paprika

Nicoline miste toen ze hoogzwanger in Haarlem kwam wonen een overzicht van alles wat er te doen was voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar en besloot het maar zelf te gaan verzamelen. Ze kwam Frederiek tegen op de Dreefmarkt en – lang verhaal kort – samen gingen ze aan de slag. Het boek MUGJES is in eigen beheer uitgegeven en is vanaf 12 oktober 2013 te koop via www.mugjes.nl en vanaf november bij diverse (boek)winkels in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. Hou Haarlem City Blog in de gaten, want wij verloten begin november een paar exemplaren van deze fijne boeken.

mugjes-tekenen lancering-mugjes

Wat ze zelf het liefste doen?
Naar het strand of de duinen (juist ook in de herfst en winter!) en daarna warme chocolademelk drinken bij een pannenkoekenhuisje. Of naar een van de vele leuke festivals die Haarlem rijk is in de zomer. Maar favoriet is ook gewoon thuis met de kinderen een boekje lezen, knutselen of met water laten klooien in de tuin.

De boeklancering bij Meneer Paprika was een groot succes. Gezellig druk, mooie woorden, bubbels voor de volwassenen en sap voor de kids. Het boek MUGJES ziet er echt fantastisch uit. Een must voor elke Haarlemse ouder. Zo gaan jij en je spruit nóg meer plekken ontdekken van onze fijne stad.

grape-district-drankjes cover-mugjes

Wij zijn trots! Want Nicoline en Frederiek zullen vanaf nu op Haarlem City Blog tippen over de nieuwste hotspots voor kids. Als echte ervaringsdeskundigen. Hou onze kids pagina dus in de gaten, wij zijn dol enthousiast.

Bekijk de eerste blog van Mugjes ‘Koffie en kinderwagen’ hier.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké