Het is bijna zomervakantie! Dat betekent koffers pakken en lekker op vakantie. Maar ook: geen school voor de kids en lekker de dagen thuis doorbrengen. Dan is vermaak voor de kinderen meer dan welkom. Daarom worden in de zomer verschillende kampen georganiseerd, zo ook in Haarlem! Bij SV Geel-Wit geeft Scopo Atletico in juli en augustus 3-daagse beweegkampen. Met verschillende sporten, professionele begeleiding, lekker eten en drinken en zelfs medailles. Leuk voor kinderen, en voor jou (paar dagen voor jezelf is ook wel fijn)!

De beweegkampen van Scopo Atletico zijn van 15 t/m 17 juli en 19 t/m 21 augustus bij Geel-Wit’20. De drie dagen bestaan uit sporten, spelen en plezier maken. Bijna alle sporten komen aan bod. Van voetbal tot hockey, trefbal, sportstratego en veel meer. De verschillende sporten is met een reden. Marco Neuvel van de organisatie: “Als je je vroeg specialiseert in één sport dan zorg je ervoor dat het lichaam eenzijdig wordt ontwikkeld, doordat continu dezelfde prikkels worden afgegeven en het dezelfde beweging is. Kinderen hebben daardoor eerder last van blessures. Daarnaast gaat steeds dezelfde sport bij kinderen snel vervelen. Bij onze kampen ervaren kinderen dus heel veel sporten door elkaar.”

Elke dag is het programma van 9 tot 17 uur, en je krijgt er meteen zin in als je ernaar kijkt. De dagen zijn allemaal anders. Naast sporten is er ook veel tijd om te spelen en er is zelfs een kamp song. De lunch en tussendoortjes worden verzorgd. De trainingen worden gegeven door professionele spelers van verschillende sporten. Iedereen krijgt een certificaat met persoonlijke scores, een tof Atletico Nike kamp t-shirt en natuurlijk de ‘Beweegkamp medaille’. Voor alles is gezorgd dus!

Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen terecht bij het Beweegkamp. Er is een programma voor de jongere (5 tot 9 jaar) en de oudere kinderen (10 tot 12). Zo zitten de kids meer met leeftijdsgenoten op hetzelfde niveau.

Het kan natuurlijk best spannend zin je kind(eren) 3 dagen naar het Beweegkamp te brengen. Goed om te weten dat Scopo Atletico deze kampen al jaren organiseert en ouders ze waarderen met een dikke 8. Er is voor alle kinderen persoonlijke aandacht en al het personeel is reuze professioneel. Ook worden ouders via Whatsapp op de hoogte gehouden. Toch fijn 🙂 De kosten zijn 150,- per kind voor 3 dagen. Dat is inclusief alles. En het allerbelangrijkste: blije kinderen aan het einde die een leuke ervaring rijker zijn!

Scopo Atletico Beweegkamp
Juli: 15 t/m 17 juli bij Geel-Wit’20
Augustus: 19 t/m 21 augustus bij Geel-Wit’20
Elke dag van 8:30 tot 17:00 uur (start 9.00 uur)
Adres: Van Oosten de Bruijnstraat 66, 2014 VS Haarlem
Kosten: 150 euro voor drie dagen inclusief nike shirt, lunch, certifcaat en medaille
www.scopoatletico.nl/beweegkamp

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Scopo Atletico Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké