Wat wij ouders ervan vinden is nog maar de vraag, maar kinderen vinden dit helemaal fantastisch: Monkey Town. Dit indoorspeelparadijs zit door het hele land en sinds deze week ook in Haarlem. Wij gingen (samen met de kinderen uiteraard) even kijken…

Monkey Town zit aan het Menno Simonzplein, in het nieuwe gebied ‘Plaza West’. Het gebied is het voormalige EKP terrein van PTT post en zit aan de Westergracht (er zit nu al een grote AH en Action). Wat meteen opvalt is dat het terrein nog vol in ontwikkeling is. De entree van Monkey Town is nu nog via een container en buiten wordt nog flink gebouwd. Van binnen is het af, en hoewel Monkey Town zelf zegt dat het nog een ‘soft opening’ is, het ziet er al piekfijn uit.

Het indoorspeelparadijs is geschikt voor kinderen van 1 tot 12. In de grote hal staan gigantische klim- en klautertoestellen. Er zijn tunnels, torens, ballenbakken, superlego, trampolines, auto’s en luchtkussens. Ook fijn: voor de kleintjes is er een apart gedeelte met ballenbak, kleinere glijbanen en meer. Mijn peuter van bijna 2 vond het een groot feest, hij was alleen maar aan het schaterlachen. Alles is uiteraard veilig (alles zacht zodat stoten geen probleem is) en schoon.

Ouders moeten een oogje in het zeil houden, maar gelukkig is er ook aan ons gedacht. Rondom de speelarea zijn tafels en stoelen, en er is een enorme bar waar eten en drinken te bestellen is. Door de soft opening is dat nu nog niet veel, maar genoeg wat ons betreft. Ook is er gratis wifi.

Volwassenen kunnen gratis naar binnen. Kinderen t/m 3 jaar kunnen doordeweeks voor 11.30 naar binnen voor 4 euro. Andere leeftijden en tijdstippen zijn 7,50 per kind. Er is ook een parkeergarage bij Monkey Town aanwezig. Naast spelen kun je hier ook partijtjes en andere feestelijkheden organiseren (na de soft opening).

Monkey Town
Menno Simonzplein 21
Haarlem
www.monkeytown.eu/haarlem
https://www.facebook.com/monkeytownhaarlem/

Openingstijden
Ma t/m vrij 09.00 t/m 18.00 uur
Weekend 10.00 – 18.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké