Als ze klein zijn, trek je ze een babyslofje aan en is het al snel goed. Maar voor je het weet, gaan kinderen lopen en dan moet er iets stevigers om die voetjes. Vervolgens beginnen ze te groeien als kool en kun je elk half jaar ongeveer opnieuw op zoek naar schoenen. Waar in Haarlem vind je de beste en mooiste kinderschoenen?

369__283x283_24_he_kinderschoenen____waar_koop_je_die Nou, hier bijvoorbeeld:

– ‘t Peertje, Anegang 33 (centrum), Haarlem
– Pucks & Kicks Kinderschoenen, Bloemendaalseweg 87-93, Bloemendaal, www.waardijk.nl
– Barends Kinderschoenen, Nassaustraat 1 (centrum), Haarlem, www.barendsschoenen.nl
– MySweetShoe, Gedempte Oude Gracht 116 (centrum), Haarlem, www.mysweetshoe.nl
– Leemans, Generaal Cronjéstraat 71-73 (noord), Haarlem, www.leemansschoenen.nl
– Nelson, Binnenweg 82, Heemstede, www.nelson.nl
– Sneak Up, Gierstraat 71, Haarlem, www.sneakupstore.nl 

Bij Sneak Up kun je zowel jezelf als je kind (vanaf maat 20) aan de hipste sneakers helpen. De toonbank van deze Haarlemse nieuwkomer is gemaakt van Lego… als je ze daar niet mee naartoe krijgt..?

Natuurlijk zijn er ook kinderkledingwinkels die schoenen verkopen… en bij tweedehands winkels zoals Pien & Kato kun je vaak terecht voor prima schoenen die voor een ander kind te klein zijn. Heb je helemaal geen zin om de deur uit te gaan of gaat jouw peuter uitgestrekt op de vloer liggen krijsen bij de suggestie van nieuw schoeisel? Check dan www.omoda.nl, www.sneakertjes.nl of www.kleertjes.com eens. Hoef je alleen maar te meten en bestellen.

Nicoline en Frederiek, beide Haarlemse moeders en schrijvers van het boek ‘Mugjes’, tippen als echte ervaringsdeskundigen wekelijks over de leukste hotspots voor jou en de kids. Kijk voor meer tips op www.mugjes.nl of koop het boek Mugjes, vol uitjes, weetjes en ideeën.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!