In de Spiegelstraat in Haarlem (ook in Amsterdam en binnenkort in Utrecht) kun je elke maand een nieuwe voorstelling bezoeken in kindertheater De Toverknol. Kinderen van 1 tot 9 jaar stappen hier voor een uurtje in een bijzondere en humoristische wereld. In een intieme setting (je kunt de zweetdruppels tellen op het voorhoofd van de acteurs) beleven de kinderen een waar avontuur. De voorstellingen zitten razendknap in elkaar, bevatten veel humor (daarom ook zeker leuk voor volwassenen), mooie decors en kostuums, en actrices die top kunnen spelen en zingen. De kleintjes zitten dan ook geboeid en met grote ogen op hun stoel.

Kindertheater de Toverknol Haarlem 2

Voordat de lampen aangaan, de muziek start met spelen en het doek opengaat, kunnen de kinderen zich verkleden. Een rek vol verkleedkleren staat klaar, zodat ze zich kunnen omtoveren tot prinses, kikker of Spiderman. Ook koffie, thee, limonade en koekjes kun je vrij pakken.

Kindertheater de Toverknol

De Toverknol is opgericht door Filiz Kulan, ze heeft eerst zelf in diverse theaters gestaan en daarna de overstap gemaakt naar het theatermaken. En niet zonder succes! Drie dagen per week kun je een voorstelling bezoeken. Op woensdag, zaterdag en zondag zijn er voorstellingen om 10.30 uur (1-4 jaar), 12.15 uur (1-4 jaar) en 14.00 uur (5-9 jaar). Je betaalt per persoon voor een voorstelling €9.

Kindertheater de Toverknol Haarlem 3

Naast de theatervoorstellingen kun je hier ook terecht voor andere kinderactiviteiten, zoals: verjaardagsfeestjes, muziekles, toneelles en musicalles. Ook worden er zomerkampen georganiseerd voor kinderen van 5-9 jaar. Super voor creatieve en fantasierijke kinderen! Of om dit wat bij ze te prikkelen;).

Kindertheater De Toverknol
Spiegelstraat 8a
Haarlem
www.detoverknol.nl

Voorstellingen
Elke woensdag (10.30 en 14.00 uur)
Zaterdag en zondag om 10.30, 12.15 en 14.00 uur
Toegangsprijs is € 9,- per persoon incl thee, koffie, limonade en koekjes

Geschreven door Anne van der MoolenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké