Een nieuw restaurant testen, dansen op dat leuke festival of een dagje shoppen met lunch. In Haarlem kan je altijd wel de deur uit. Veel ouders doen dat gezellig met de kids, maar zonder is ook wel eens fijn. Je meest kostbare bezit laat je dan niet zomaar bij iemand achter. Nieuw in Haarlem (en omgeving) is nu Rent a Nanny, een kwalitatieve oppasservice. Makkelijk te regelen en helemaal belangrijk: de nanny’s voldoen aan alle eisen voor een goede kinderoppas.

Rent-a-Nanny-Haarlem-1

Rent a Nanny matcht dus ouders aan een goede oppas. Door de strenge selectieprocedure weet je zeker dat de nanny’s professioneel zijn. Alles wordt gecontroleerd, zoals referenties, diploma’s en certificaten. Wel zo fijn, want de oppas komt in jouw huis met jouw kinderen. Rent a Nanny heeft het verder eenvoudig voor ons gemaakt door een online matchingsysteem. Eigenlijk kan dit altijd: overdag, in de avond en in het weekend. Of het nu om vast gaat of last minute. Zo kun je dus ook op het laatste moment bedenken toch erop uit te gaan.

Rent-a-Nanny-Haarlem-4

Sporadisch gebruik maken van deze dienst kan, maar vaker kan ook. Dan is het handig een abonnement te nemen. In beide gevallen vindt een kennismaking bij jou thuis plaats en krijg je toegang tot het online matchingsysteem. Daar geef je ook speciale wensen of andere bijzonderheden aan. Een oppas kost tussen de €6- en €13 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hoe het werkt check je hier.

Rent-a-Nanny-Haarlem-2

Het word je dus makkelijk gemaakt vanaf nu. Meteen wat tips van ons om te gaan doen:

1. Eten bij Haarlems nieuwste restaurant. Check ze hier >
2. Bezoek een festival of event. Onze tips >
3. Ga shoppen in het Haarlemse centrum. De leukste winkels >
4. Het barst van de leuke lunchtentjes. Dit is onze top 10 >
5. Uitwaaien aan het strand en een drankje bij een van deze strandtenten >
6. Laat je (eventueel met een vriendin) verwennen bij met een gezichtsbehandeling, yogales, nieuw haar of gelakte nagels. Onze tips >
7. Ga borrelen. Altijd goed en hier is het leuk >

Rent-a-Nanny-Haarlem-5

Rent a Nanny
Hendrik Figeeweg 5L
2031 BJ Haarlem (locatie Het Stoflab)
Tel: 06-57631414
rentananny.nl
Facebook.com/rentanannyNederland

Dit is een Sponsored Story

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!