Voor mijn kinderen koop ik bijna alle kleding tweedehands. Het is een beetje een sport geworden, dat struinen naar leuke items. Tweedehands kleding is goedkoper dan nieuw, vaak nog heel mooi en vooral – het allerbelangrijkste – een stuk duurzamer. Gelukkig komen er steeds meer tweedehands kledingwinkels bij in Haarlem zoals Appel en Ei voor volwassenen, en nu ook Opa Drop in de Cronjéstraat met vintage kinderkleding en speelgoed!

 

 

Tweedehands kleding van 0 tot 12 jaar

Opa Drop verkoopt kleding in alle maten, van baby tot maat 158. De kleding is altijd geschikt voor het seizoen en het liefst van toffe merken zoals Tiny Cottons, Vans, Sissy Boy, Mini Rodini en Play Up. Alles in de winkel hangt keurig op maat, makkelijk zoeken dus. Naast kleding verkoopt Opa Drop ook schoenen, houten speelgoed en boeken. En dat alles voor een leuk prijsje! Elke week worden er weer nieuwe pareltjes ingebracht, er is dus elke keer wat nieuws te ontdekken.

 

Kleding inbrengen

Heb je nog mooie kinderkleding thuis liggen waar je kroost is uitgegroeid en wat er nog mooi uitziet? Geef het dan een tweede leven en verkoop het via Opa Drop. Daar zijn wel een paar regels aan verbonden. Het moet natuurlijk netjes gewassen en gestreken zijn. Ook moet de kleding van dit seizoen zijn zodat het meteen de winkel in kan. Eigenaresse Barbara checkt altijd of de kleding geschikt is en zij bepaalt de prijs. Is het item verkocht? Dan ontvang je 40% van de verkoopprijs. Van het tegoed kun je weer iets nieuws kopen of uit laten betalen. Meer weten over inbrengen? Lees hier meer.

 

 

Eigenaresse Barbara noemde haar Opa Rob vroeger altijd ‘Opa Drop’. Daar komt de vrolijke naam van de winkel dus vandaan. Op de toonbank staat de drop pot klaar. Genoeg redenen om langs te gaan dacht ik zo!

 

Contact

Opa Drop
Generaal Cronjéstraat 141
2021 JG Haarlem
opa-drop.nl
Instagram.com/opa_drop

 

Openingstijden

Woensdag & vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag van 10:00 – 17:00

 

Fotocredtis: little detail photography

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké