Haarlem is een kindvriendelijke stad. Grote kans als je dit leest dat je ook ouder bent en in Haarlem woont. Genoeg te doen met kinderen samen, maar jullie willen er ook wel eens alleen op uit. Of het nu een avondje, weekend of een vaste dag in de week is; het is erg fijn om een goede betrouwbare oppas te hebben. Precies waar Nanny Nina voor kan zorgen.

Nanny Nina bemiddelt tussen de oppas en de ouders. Alle oppas dames zijn uitgebreid gescreend en hebben zelfs een oppascursus gevolgd. Alle oppassers op de site zijn dus betrouwbaar, leuk en verantwoordelijk. Voor ouders werkt het simpel: vul op de website de datum en tijd in wanneer je oppas nodig hebt en er rollen 4 oppassen uit. Direct met het uurtarief, foto en info erbij. Je kunt eerst kennismaken met de oppas of direct boeken. Ook handig: ouders geven de oppas een review. Je kunt dus meteen lezen of de oppas bij anderen goed beviel.

Om altijd gebruik te kunnen maken van Nanny Nina betaal je 14,99 per maand. Dan kun je onbeperkt oppas boeken. Ook heel fijn: als je oppas onverwacht ziek is wordt er een vervanger geregeld, en ook last minute oppas is een optie. De oppas zelf verdiend tussen de 4 en 10 euro per uur, en in de avonden als de kids slapen minder. Ben je op zoek naar oppas voor een vaste dag, een au pair of een oppas voor een feest (je eigen bruiloft bijvoorbeeld)? Dat kan ook allemaal geregeld worden.

Omdat steeds meer ouders tweeverdieners zijn en zoeken naar een alternatief voor kinderopvang (de opvang sluit vaak om 18.30 en dat is soms een uitdaging), heeft Nanny Nina de Nanny Premium service opgezet. Het is een vaste oppas aan huis die met de kinderen thuis is, ze ophaalt van school, ze naar de clubjes kan brengen, kookt, eten geeft.. Ga zo maar door. Een vervanger voor kinderopvang of buitenschoolse opvang, maar dan wel met dezelfde zekerheid. Want als de nanny weer gaat studeren of een vaste baan heeft gevonden, dan zorgt Nanny Nina voor een nieuwe. Makkelijk!

Super flexibel, betrouwbaar en makkelijk vinden wij Nanny Nina. Wij zijn niet de enige, want de oppascentrale opgericht door tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok is uitgegroeid tot een enorm succes. De zusjes begonnen in Delft, maar zitten inmiddels in 22 steden in Nederland, België, Noorwegen en Duitsland! Erg knap, en fijn dat Haarlem in het lijstje staat. Nu kun je dat avondje uit gerust plannen. Wij geven meteen 5 date tips in Haarlem:

Uit eten
Deze mag niet ontbreken bij de date tips, want Haarlem barst van de leuke restaurants. Rond de Grote Markt bijvoorbeeld, bij Colette, Fortuyn of Table 24. Bekijk hier onze restaurant tips.

Filmpje pakken
Natuurlijk is er in Haarlem een Pathe waar de grote films draaien. Filmhuis of dramafilm kijken? Ga dan naar de Filmschuur. In de zomer organiseren wij samen met het Veerkwartier een openluchtbioscoop ‘Film aan het Water’. Check hier de info.

Naar het strand
Om de hoek van Haarlem en ideaal voor een date. Of het nu winter of zomer is, een strandwandeling is altijd fijn. Eten en borrelen met ondergaande zon nog fijner. Lekker eten doe je bijvoorbeeld bij Hippie Fish, Vooges of Tijn Akersloot. Bekijk hier onze 10 favoriete strandtenten.

Concert, cabaret of feestje
Het programma van ons poppodium Het Patronaat is altijd flink uitgebreid. Hier zijn concerten, feestjes en optredens. Bij de Stadsschouwburg en Philharmonie is cabaret te zien, toneel en ook muziek. Vergeet ook Caprera niet, het openluchttheater van Bloemendaal. Onze favoriet in de zomer. Naar een concert in Caprera is een topdate!

Cocktails & drankjes
Borrelplekken genoeg in Haarlem. Hou je van speciaalbier? Check deze tips. Lekkere cocktails drink je bij Wigbolt, Dodici, Morris of Bar Number 5. Ga voor een drankje met je voetjes in het zand naar Stadsstrand de Oerkap. Er hangen hier lichtjes in de bomen en de sfeer is heel relaxt.

Nanny Nina
Klik hier voor meer informatie over de oppasservice van Nanny Nina >
www.facebook.com/nannynina
www.instagram.com/nannynina__official
Contactpersoon: Jasmijn Kok – info@nannynina.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké