In het hartje van Haarlem Noord ligt een verborgen schat welk nog niet iedereen ontdekt heeft; Artisklas! Artisklas stamt al uit de jaren 60 en is sinds kort flink aan het uitbreiden. Je vindt er dieren als wasbeertjes, stinkdieren, struisvogels, poolvossen, stekelvarkens, etc. Een bezoek aan deze dierentuin is het ideale uitstapje voor het weekend!

Artisklas-Haarlem-3

Voor een nihil bedrag ben je makkelijk een uurtje zoet. Het personeel werkt er geheel vrijwillig en is niet te beroerd om je te informeren over de dieren welke zij verzorgen. Inspirerend om te zien dat het personeel er met alle liefde voor zorgt dat de dieren van alle gemakken worden voorzien.

Artisklas-Haarlem-5

Naast de dieren in de buitenverblijven is er ook een huisje waarin insecten en reptielen verblijven. In het andere huisje vind je een diorama, bestaande uit opgezette dieren waaronder ook een collectie van prachtige vlinders en een aantal dieren op sterk water.

Artisklas-Haarlem-4

Zowel jonge als volwassen dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Artisklas, al is het alleen maar om te kunnen zien hoe dieren toch soms ook enorm op de mens kunnen lijken, iets om te blijven koesteren.

Artisklas-haarlem-2

Artisklas-Haarlem-1

Stichting Artisklas Haarlem
Arthur van Schendelpad 1
2024 CP Haarlem
Tel 023 5250493
www.artisklas-haarlem.nl
Facebook.com/Artisklas

Openingstijden
Artisklas Haarlem is alleen op zaterdag en zondag geopend
1 April tot 30 September van 13.00 tot 17.00 uur
1 Oktober tot 31 Maart 13.00 tot 16.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie