Flexwerken, steeds meer mensen doen het. Of het nu een dagje ’thuiswerken’ is voor je werkgever of gewoon elke dag omdat je zelfstandig ondernemer bent. De plekken waar je kunt werken schieten als paddenstoelen uit de grond, ook in Haarlem. Van een volledig kantoor tot een fijne lunchtent met wifi. Waar moet je zijn? Wij hebben de leukste plekken op een rij gezet!

Flexwerken-in-Haarlem

Het Seinwezen
Een bijzonder pand aan de Kinderhuissingel, vlakbij het station. De treinstellen, het ‘hergebruikte oud’ en de no nonsense feeling maken het lekker industrieel. Je kunt hier flexen, vergaderen en evenementen organiseren. Alles duurzaam, van de catering tot aan de energie dankzij zonnepanelen. De deuren staan open voor allerlei ondernemers, vaste huurders en lokale intiatiefnemers. Er zijn stilteplekken, een terras en vergaderruimtes. Het Seinwezen biedt dagkaarten, strippenkaarten en maandabonnementen.
Meer over Het Seinwezen >

Het-Seinwezen-Haarlem-2

Haarlem Office
Ben je eenpitter of klein bedrijf en op zoek naar fijne kantoorruimte? Zoek dan niet verder. Haarlem Office is een stijlvol kantoorpand met industriële looks in de Figeehal. Het heeft alles wat je nodig hebt: veel licht, uitzicht over het Spaarne, goede koffie, gratis parkeergelegenheid, snelle Wifi, een grote vergaderruimte, een lunchtafel, keuken, kopieermachine en veel kastruimte. Op alle 16 bureau’s staat een groot scherm en ze hebben ieder een echt goede bureaustoel. Helemaal arbo-proof dus. Het is mogelijk om vaste bureau’s te huren of flexibele plekken.
Meer over Haarlem Office >


Haarlem Office

Zaamen
Als zelfstandige professional op zoek naar een stijlvol kantoor in het centrum van Haarlem? Zaamen, een indrukwekkend monumentaal pand aan de Nieuwe Gracht, is the place to be voor freelancers, ZZP’ers of zelfs kleine ondernemingen. Van bureau tot aan meetingroom. Er is hier goede koffie en goed eten gemaakt door barista en kok is John Geerdsen. En een heerlijke tuin!
Meer over Zaamen >

Zaamen-Haarlem-3

Het Stoflab
Dit flexkantoor op het Figeeterrein heeft pakhuizen en toffe (flex) werkplekken, waar diverse bedrijven en ondernemers uit mode-, lifestyle- en mediabranches hun plek al hebben gevonden. Aan het Spaarne, met een moderne en industriële look. Webwinkels kunnen hier zelfs een ‘pakhuis’ huren. Ook zijn er vaste bureaus die je op slot kunt doen. Het eten drinken is van de Cotton Club en er is gratis koffie. Een strippenkaart of vast abonnement is mogelijk.
Meer over Het Stoflab >

Stoflab-Haarlem-3

Klein Haarlem
Klein Haarlem is een creatieve en maatschappelijke community die naast een fijn ‘kantoor’ ook een netwerk biedt. De stichting zet zich in om de creatieve infrastructuur van Haarlem te versterken en vormt een ware hub voor ondernemers! Diverse bekende Haarlemse initiatieven zoals Parksessie en het Vijfhoek Huiskamer festival worden georganiseerd vanuit de Greiner, het pand van Klein Haarlem aan de Voorhelmstraat. Er zijn meetups met diverse sprekers als extraatje. Een echte community dus, en ook nog eens voor relatief lage kosten.
Meer over Klein Haarlem >

Westhoff
Deze werkplek en winkel zit aan het Stationsplein, naast het Haarlemse station dus. De ideale plek voor goede meeneemmaaltijden, een kop koffie of lunch. Een dynamische werkplek waar je per uur 5 euro betaald en dan onbeperkt kan zitten met koffie en thee.
Meer over Westhoff >

Westhoff-5884

Laatbloeien
Aan de Raamvest vind je het werkcafé Laatbloeien. Voor 6,20 euro ex. btw per uur kun je hier heerlijk zitten inclusief koffie en thee! Je betaald voor max. 5 uur en als je er 5 uur of langer zit krijg je er een lunch bij. Ook kan je hier printen en vergaderen! Ze hebben zelfs aparte ruimtes die je kan reserveren.
Meer over Laatbloeien >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!