Haarlem mag een nieuwe galerie in hartje centrum verwelkomen: Galerie Gemund. De opening is heel toepasselijk tijdens de Kunstlijn (31 oktober t/m 2 november). Vanaf dan kunnen wij aan de Kleine Houtstraat 48 elke twee maanden genieten van een andere kunstenaar. Altijd toegankelijk, modern en betaalbaar! De kans om in het bezit te komen van iets unieks.

Galerie-Gemund-Haarlem-1

De rode draad bij Galerie Gemund is ‘verrassing’. Eigenaresse Coby Roestenburg wil vooral laten zien dat kunst emoties kan oproepen en óók betaalbaar kan zijn. Voor iedereen dus. Het pand zelf is al een kunstwerk op zich. Gedateerd uit 1887 en ontworpen door architect Adriaan Gemund. Juist, daarom de naam ‘Galerie Gemund’.

Galerie-Gemund-Haarlem-4

Kunstenaar Ronald Duikersloot trapt de eerste maand als exposant in deze galerie af. Ooit begonnen als graffiti artiest, en nu solo exposant met zijn met zijn creaties van ‘Toy-Bots’ uit gerecycled staal en schilderijen.

Galerie-Gemund-Haarlem-3

Galerie Gemund is tijdens de Kunstlijn geopend van vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag 1 november om 16 uur is de officiële opening met een borrel en speciale gast. Ook erg leuk; doe een vrijwillige bijdrage na je bezoek en ding mee naar het kunstobject van Ronald Duikersloot de ‘Toy-Bot’. De opbrengst gaat naar Serious Request!

Galerie-Gemund-Haarlem-2

Galerie Gemund
Kleine Houtstraat 48
2011 DP Haarlem
www.galerie-gemund.nl
Facebook.com/galeriegemund

Openingstijden
Vrijdag, zaterdag en zondag: 12.00 tot 18.00 uur
En op afspraakHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie