Koffietentjes waar je met laptop kunt neerstrijken en werkcafe’s zat in Haarlem, maar als je als eenpitter of klein bedrijf op zoek bent naar een fijne kantoorruimte dan wordt het lastiger. Dat ontdekten ondernemers Jasmijn en Lyla van start up Nina Nanny ook. Zij zochten een mooie plek om te werken omdat de keukentafel toch echt te klein werd voor hun team, maar vonden niet wat ze zochten. Daarom besloten ze een eigen kantoor te starten: Haarlem Office. Een prachtig fris kantoorpand in de Figeehal. En goed nieuws: er is nog plek!

Haarlem Office is dus een echt kantoorpand met stijlvolle industriële looks. Wat meteen opvalt is dat het heel licht is. Erg fijn! De grote ramen bieden het mooiste uitzicht wat er is: het water van het Spaarne. In de ruimte staan zestien bureaus die je vast kunt huren of flexibel voor bijvoorbeeld een paar dagen per week. Ook is het mogelijk om met een kleine onderneming je eigen hoek te krijgen, net zoals Nanny Nina doet. Verder is aan alles gedacht: goede koffie (een Nespresso apparaat en filterkoffie), gratis parkeergelegenheid, hele snelle Wifi, een grote vergaderruimte, een lunchtafel, keuken, kopieermachine en veel kastruimte. Op alle bureau’s staat een groot scherm en ze hebben ieder een echt goede bureaustoel. Helemaal arbo-proof dus.

Alles wat een ‘normaal’ kantoor ook heeft is dus aanwezig bij Haarlem Office, en dat is als ondernemer heel fijn. Lyla: “Alles kan en alles mag hier. Zo neemt de een elke dag vers fruit mee, de ander wat lekkers, lunchen we samen, een borrel op zijn tijd en kan je met elkaar sparren. Zo heb je toch het gevoel van collega’s en kan je elkaar echt verder helpen.” En mocht je denken, ik drink liever Senseo in plaats van Nespresso, dan is het ook geen probleem om die hier neer te zetten. Ieder zijn eigen inbreng dus. Elke maand is er een borrel met een leuke gastspreker of andere inspiratiesessie. Zo blijf je jezelf ook nog eens ontwikkelen.

De Figeehal ligt erg centraal: het station is 10 minuten fietsen, om de hoek leuke horeca en je rijdt zo de snelweg op. Ook handig: bij Haarlem Office zijn twee Swapfietsen beschikbaar voor ritjes naar de stad of het station.

Naast Jasmijn en Lyla zelf, en een paar van hun collega’s van Nanny Nina, zitten er nu een aantal freelancers en kleine ondernemers van in Haarlem Office. Maar er is dus nog plek! Er zijn nog vaste bureau’s beschikbaar en een paar flexwerkplekken. De ‘flex workspots’ zijn te huur voor 1 dag (75 euro per maand), voor 3 dagen (155 euro per maand) of voor 5 dagen (199 euro per maand). Een vast bureau kost 308 euro per maand. Alle prijzen zijn inclusief alles, dus geen extra kosten voor koffie, vergaderruimte etc. Ben je geïnteresseerd? Kom een keer een dagje proefwerken, ga langs of neem via de site contact op met Jasmijn. “We gaan heel graag met nieuwe huurders in gesprek om elkaar te leren kennen en kijken altijd even of het een match is. Zo blijft ons kantoor een inspirerende plek met vooral een fijne sfeer”, vertelt Jasmijn. Ik zou het wel weten!

Haarlem Office
Hendrik Figeeweg 1-P
2031 BJ Haarlem
www.HaarlemOffice.nl
Tel +316 38502234

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Haarlem Office Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!