Run jij een webshop en ben je al die kartonnen dozen in je woonkamer zat? Of ben je een creatieve ondernemer die op zoek is naar een inspirerende werkomgeving? Op het Figeeterrein staat het StofLab, een flexkantoor met pakhuizen en toffe (flex) werkplekken, waar diverse bedrijven en ondernemers uit mode-, lifestyle- en mediabranches hun plek al hebben gevonden.

Stoflab-Haarlem-3

Sinds twee jaar is het voormalig hoofdkantoor van Kuyichi omgetoverd tot een creatieve hub. Met een ligging direct aan het Spaarne en de moderne en industriële look and feel mag dit met recht een unieke werkplek worden genoemd.

Stoflab-Haarlem-1

Op de begane grond is een ware winkelstraat gecreëerd. Zonder échte winkels, maar met pakhuizen die gebruikt worden door diverse webwinkels. Van innovatieve picknickkleden tot aan koffie, alles kan hier worden bezorgd en opgeslagen. Zo kun jij dit vervolgens inpakken en verzenden naar de klant. De pakhuizen zijn tevens voorzien van bekabeld internet, het runnen van jouw webshop kan dus volledig vanuit deze ruimte!

Stoflab-Haarlem-4

Op de eerste etage vind je de flexplekken, die natuurlijk ook voorzien zijn van een creatieve twist. Op het oog gewone kasten worden uitgeklapt tot volledige werkplekken. En ben je klaar met werken, dan draai je je bureau inclusief spullen weer terug in de kast, slotje erop en jouw spullen staan veilig opgeslagen.

Stoflab-Haarlem-2

Eten en drinken doe je bij het Stoflab in de Cotton Club, ook kun je hier flexwerken aan één van de vele tafels of op een informele manier klanten en relaties ontvangen. Pluspunt: de hele dag kun je hier genieten van gratis koffie. ‘s Morgens krijg je daar ook een verse croissant bij, met liefde verzorgd door naastgelegen bakkerij van Vessem. Gewoon omdat je dan je dag zo goed begint!

Stoflab-Haarlem-5

Het Stoflab biedt een diversiteit aan ruimtes en mogelijkheden. Afhankelijk van jouw wensen zijn tijdelijke flexplekken of vaste huurcontracten en afgesloten kantoorruimtes mogelijk. Kom je af en toe bij het Stoflab werken, dan kun je ook kiezen voor een strippenkaart voor 10x een dagdeel (4 uur) of een urentegoed. Run je een webshop en wil je een pakhuis huren? Dat kan (afhankelijk van beschikbaarheid natuurlijk). De ruimtes variëren van 19m2 tot 41m2, zijn 24/7 toegankelijk, inclusief internet, elektriciteit en onbeperkt koffie en thee. Wil je het Stoflab beleven? Draai een middag gratis mee!

Stoflab-Haarlem-6

Diverse events worden gehouden bij het Stoflab, denk aan workshops, inspiratie- en kennissessies, exposities, maar ook sales en outlets. Op de website is realtime te zien hoeveel flexwerkplekken nog te huur zijn.

Het Stoflab
Hendrik
Figeeweg 5L

2031 BJ Haarlem

Tel: 06-46155567 / 06-17125112 (Benno Scharff / Pieter van der Spek)

www.stoflab.nl

Openingstijden
Pakhuizen zijn 24/7 open (eigen sleutel)
Flexwerkplekken kun je gebruiken van 09.00 tot 18.00

Fotocredits: LabfotoHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké