Ruim 3 jaar heeft Haarlem met smart gewacht op DeDAKKAS. Het kan je bijna niet ontgaan zijn: deze rooftop hotspot is open! Op een unieke plek op het dak van parkeergarage De Kamp kunnen wij nu lekker eten, een drankje drinken en vooral van het uitzicht genieten over de binnenstad van Haarlem!

Het dak opkomen doe je gewoon via de trappen van Parkeergarage de Kamp. Eenmaal boven is het wauw-effect groot. Natuurlijk door het uitzicht tot aan de duinen. Dit verveelt niet 🙂 De enorme kas zelf is net zo’n plaatje. Aan de voorkant van de kas is een grote ruimte waar alle tafeltjes staan. In het midden is de open keuken, en erachter een aparte ruimte die af te huren is voor een klein besloten feest of bijvoorbeeld een vergadering, met eigen stuk terras. Ook het grote terras voor de kas is prachtig. Helemaal opgebouwd uit hout, en met een grote trap. Op deze tredes kun je heerlijk neerploffen met een drankje, en naast het terras komt nog een stadstuin.

Het duurzame paviljoen tilt je letterlijk boven de stad uit, met bijbehorend uitzicht en relaxte vibe. Voel je hem al? DeDAKKAS is een ideale plek midden in de stad om te relaxen, maar ook om van alles te doen. Er zijn plannen voor live muziek, film, yoga, kleinkunst.. noem maar op. En natuurlijk kan je hier eten en drinken. Alles wat een normaal stadspark ook biedt, alleen dan op het dak.

DeDAKKAS is een plek voor iedereen, want ze denken hier niet in hokjes. De kernwoorden van de menukaart zijn eerlijk, heerlijk en verantwoord, en wordt gevuld met veelal plaatselijke producten.

Nu ik op het dak sta weet ik het zeker: hier ga ik heel veel komen. Er is vanaf het begin grote belangstelling voor deze nieuwe plek terwijl het personeel ook nog zijn weg moet vinden. Geef ze dus even tijd om te wennen, want service staat hier voorop. Ik zie je op het dak!

DeDAKKAS
Dak parkeergarage de Kamp
De Witstraat 1A
2011 DV Haarlem
www.deDAKKAS.nl
www.facebook.com/dedakkas

Openingstijden
di: 9:00 – 23:00
wo: 9:00 – 23:00
do: 9:00 – 24:00
vr: 9:00 – 24:00
za: 9:00 – 24:00
zo: 9:00 – 23:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké