Aan de Wagenweg zit sinds 1 mei Tribe Hub! Een werkplek speciaal voor vrouwen die willen verbinden en netwerken met anderen. Bij Tribe Hub ben je echt een team, ook al doet iedereen ander werk. En deze co-working space is ook nog eens fantastisch ingericht. Je voelt je meteen thuis.

Werken bij Tribe Hub is anders dan in een café of standaard flexwerk kantoor. Bij Tribe Hub heb je namelijk meteen een netwerk van vrouwen om je heen. Super fijn om mee samen te werken of gewoon eens een mening te vragen. Het is een inspirerende omgeving met prachtige inrichting en een ontspannen sfeer. Zodra je binnenkomt voel je die fijne vibe gelijk. Niet alleen het interieur werkt hieraan mee, maar op de achtergrond hoor je de platenspeler fijne muziek draaien, de kaarsjes staan aan en er zijn veel planten en bloemen. Door het hoge plafond is het heel ruimtelijk en door de grote ramen is er veel licht. Je kan aan de lange tafel werken, maar daarnaast kan je ook staand werken, op de bank bij het raam of kan je je even terugtrekken aan de lange tafel tegen de muur.

Eigenaresse Kassandra is Tribe Hub gestart omdat ze zelf ook behoefte had aan verbinding met anderen tijdens haar werkdag. Verbinding staat dan ook centraal bij Tribe Hub. Het is fijn dat je je verhaal aan iemand kwijt kan of even advies kan vragen aan een ander. “Input van iemand die buiten jouw werk staat of even dat contact maken zorgt voor veel meer efficiëntie in je werk en veel meer plezier”, aldus Kassandra. Tribe Hub is een plek van iedereen. Iedereen voelt zich er thuis en iedereen is verantwoordelijk voor de ruimte. Je bent echt onderdeel van het geheel.

Het leuke is dat er veel verschillende vrouwen zitten met diverse beroepen. Zo zit er onder andere een zakelijk illustrator, copywriter, business coach, marketeer, merkstrateeg, een advocaat en een vertaler. Op die manier kan je altijd advies aan iemand vragen als je ergens tegenaan loopt, waar de ander misschien meer kennis van heeft. Door bij Tribe Hub te werken heb je meteen een goed netwerk erbij en kun je dingen ook voor elkaar doen. Tussen de middag luncht iedereen gezellig met elkaar.

En super fijn; je mag zelf bepalen hoe vaak je er gaat werken! Er zijn verschillende soorten memberships, zo kan je een membership voor 1 dag per week afsluiten of voor 5 dagen per week. Daarnaast is er nog een aparte ruimte waar je als member klanten kan ontvangen of bijvoorbeeld coachingsgesprekken kan houden. Ook kan je er workshops geven of workshops volgen die vanuit Tribe Hub georganiseerd worden. Ben je niet direct op zoek naar een werkplek, maar wil je wel lid worden van de Tribe Hub community? Word dan lid van de Facebookgroep. Je vind hier meer informatie over de events die Tribe Hub, ook voor niet-leden, organiseert. Zo is er vanaf nu twee wekelijks een event voor iedereen die content moet schrijven voor haar eigen kanalen: The Content Club.

Tribe Hub is een plek waar je rustig kunt werken, die inspirerend is, waar je veel steun aan elkaar hebt en met tal van mogelijkheden! En ze hebben een speciale openingsaanbieding speciaal voor de Haarlem City Blog lezers: je kan 4 keer komen werken en de sfeer proeven voor 85 euro ex btw. Koffie en thee is erbij inbegrepen!

Tribe Hub
Wagenweg 1
2012 NA Haarlem
Tribe Hub >

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur

Deze blog is in samenwerking gemaakt met Tribe HubHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!