Als zelfstandige professional op zoek naar een stijlvol kantoor in het centrum van Haarlem? Zaamen, een indrukwekkend monumentaal pand aan de Nieuwe Gracht, is the place to be voor freelancers, ZZP’ers of zelfs kleine ondernemingen. Het prachtig gerenoveerde pand is klassiek ingericht met een vleugje Franse allure en biedt sinds 2011 diverse werkplekken, van bureau tot aan meetingroom en zelfs een meeting sloep!

Zaamen-Haarlem-1

Het logo van een kers geeft goed weer waar Zaamen voor staat: een plek waar we het samen doen, jij en ik, als twee kersen aan één steel. Jij bent aan het werk en Zaamen regelt de rest. Ontzorgen noemen zij dat en dat doen ze op zeer hoog niveau!

Een espresso en verse croissant om je dag goed te starten, een (h)eerlijke lunch uit seizoensproducten, of een goed glas wijn en borrelhapjes aan het einde van de dag. Hier word je in de watten gelegd. En verwacht je bezoek? Zaamen verwelkomt jouw relatie en laat jou weten dat je bezoek gearriveerd is. De combinatie van een klein ervaren team op het gebied van hospitality en alles wat daarbij komt kijken, maakt dat jij volledig ontzorgd wordt.

Zaamen-Haarlem-4

Bij Zaamen kun je kiezen uit diverse werkplekken en abonnementen, afhankelijk van jouw wensen. Zo kun je kiezen voor het basic-abonnement waarmee je vijf dagen per week in Hartland kunt genieten van een sociale en zakelijke werkomgeving. Liever een rustige en volledig ingerichte werkplek? Kies dan voor een All Inclusive abonnement, deze garandeert je vijf dagen per week een flexwerkplek met onbeperkt koffie, thee, gekoeld water, een dagelijkse lunch en gebruik van stilteruimtes. Met het Membership Flex Limited abonnement kun je één dag per week All Inclusive werken. Eén van de acht meetingrooms/board rooms huren kan bij alle vormen.

Zaamen-Haarlem-3

Zaamen zit dus midden in het centrum van Haarlem, en heeft een prachtige tuin (inclusief wifi). Hier kun je ’s winters even een frisse neus halen en ’s zomers neerstrijken op de loungebanken in de zon. Helemaal achterin staat ‘de Kers’, dit tuinhuis biedt ultieme rust en een mooi uitzicht.

Zaamen-Haarlem-2

Huismeester, barista en kok is John Geerdsen, bekend van “24 Kitchen”! John is vanaf de eerste dag betrokken geweest bij Zaamen, de gerechten die hij serveert worden in een ruime professionele keuken bereid. Zaamen is geopend sinds medio 2011 en meteen al drie jaar op rij verkozen tot beste Flexcenter van Nederland (DeskbookersAward 2012, 2013, 2014). Als ‘kers op de taart’ beschikken ze over een meeting sloep met ruimte voor 12 personen. Deze is te huren voor ‘varend vergaderen’ of gewoon een mooie dag op de Haarlemse grachten met zakenrelaties.

Wil je weten of Zaamen jouw nieuwe werkplek wordt? Iedere vrijdag kun je kosteloos komen proefdraaien!

Zaamen

Nieuwe Gracht 3

2011 NB Haarlem

Tel: 023-6200800

zaamen.nl


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.00-19.00 (excl. afwijkende verzoeken)
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké