Inspiratie, groei, duurzaamheid, rust en self-care. Dat zijn de pijlers waarop Bluebirds in 2015 is gebouwd. In de drukte die de randstad soms met zich mee kan brengen, is er behoefte aan rust en ruimte. Een centrum waar je je kunt inspannen en ontspannen, kunt werken aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid, en een plek waar je kunt ontmoeten. De yogastudio van Bluebirds in de Rozenstraat is niet alleen prachtig om te zien. Bij dit yoga- en welzijnscentrum hervind je je rust tijdens een yogales, pilates flow, meditatie of speciale workshop, maar ben je ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld yoga therapie, acupunctuur en osteopathie.

 

BlueBirds Yoga Pilates

 

Lessen

Het lesprogramma van Bluebirds is breed. Van ontspannende yoga tot krachtige pilates en van relaxte meditatie tot intensieve superles. Welke richting je ook kiest, je zult de zaal altijd volledig ontspannen en opgeladen verlaten. De ervaren docenten zetten hun passie en kennis in om mensen terug te brengen naar hun ware essentie en hen te leren hun lichaam en geest te balanceren in deze moderne tijd.

 

BlueBirds Yoga Pilates

 

En meer

Tevens kun je bij Bluebirds terecht voor een holistische massage, yoga therapie, acupunctuur en osteopathie. Met diverse workshops en events inspireren en activeren ze je om het beste uit jezelf te halen en goed voor jezelf te zorgen. Daarnaast vind je in de kleine shop een aantal prachtige, met zorg uitgekozen producten, zoals de speciale Bluebirds (eigen blend) thee, stenen en boeken van kleine makers en bedrijven. Zo is dit centrum voor iedereen op een andere manier een bron van inspiratie.

 

BlueBirds Yoga Pilates

 

Aanbieding

Wil je graag eens wat lessen bij Bluebirds uitproberen? Neem dan eens drie proeflessen om te kijken hoe je het vindt. Voor slechts €25 kun je op drie verschillende momenten langskomen en uitproberen wat het best bij jou past. Het enthousiaste team kijkt er in ieder geval naar uit je te ontmoeten in de prachtige studio van Bluebirds Haarlem en je te begeleiden bij jouw persoonlijke reis. Ga je mee?

 

Contact

Bluebirds Haarlem
Rozenstraat 5
2011 LS Haarlem
www.blue-birds.nl

@bluebirdshaarlem

 

Openingstijden

Bekijk hier het lesrooster.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bluebirds.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké