Vrouwen opgelet: zoek jij een sportschool met een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht, waarbij je ongestoord je gang kunt gaan maar waar je ook diverse groepslessen kunt volgen? Zoek dan niet verder: Delphis Sport & Lifestyle is de sportschool die je zoekt!

Delphis Sport & Lifestyle richt zich al 30 jaar (als enige in Haarlem!) speciaal op vrouwen en willen iedere drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. Hoe ze dat doen? Ze laten elke vrouw zich welkom voelen: of je nu een fanatieke sporter bent, heel af en toe een lesje doet of nog nooit een gewicht hebt aangeraakt: bij Delphis Sport & Lifestyle kun je terecht. De goede sfeer en leuke inrichting helpen daar zeker aan mee. En ook heel fijn: voor de deur kan je gratis parkeren.

In de fitnessruimte is een aparte hoek ingericht voor zogenaamde Small Group Training, waarbij je met een paar anderen bijvoorbeeld een HIIT Training en Double Trouble Training kunt volgen. Naast groepslessen (maar liefst 41 per week) als Bokszaktraining, Yoga, Zumba, Pilates en Bodypump geven instructeurs fitnessbegeleiding en personal training. Sterker nog: om de zes weken heb je recht op een personal trainingssessie om jouw progressie te meten en een nieuw schema op te stellen, zodat je blijft groeien. Dit zit gewoon bij je abonnement in.

En dat niet alleen, de instructeurs geven ook advies over voeding en helpen je bij blessures. Ook aan de zwangere vrouwen is gedacht, verschillende instructeurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen en kunnen precies vertellen welke groepslessen je kunt blijven doen, welke oefeningen je beter kunt overslaan en kunnen een op maat gemaakt schema voor jou samenstellen.

En Delphis Sport & Lifestyle heeft nog meer te bieden. Terwijl jij je in het zweet werkt kunnen je kids lekker spelen bij de gratis kinderopvang. En na het sporten kun je even bijkomen in het Turkse stoombad of ontspannen in de Finse sauna met relaxruimte. Dit is bij alle abonnementen inbegrepen. Tot slot neem je nog een smoothie of cappuccino in de sfeervolle binnentuin. Heb je daar geen tijd voor? Dan neem je een koffie-to-go!

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een gratis proefles en ervaar het zelf!

Delphis Sport & Lifestyle
Zijlweg 314-A-B (gratis parkeren voor de deur)
2015 CP Haarlem
Telefoon: 023 525 7833
www.delphis.nl

Openingstijden
Maandag: 07:30 – 22:30
Dinsdag: 08:30 – 22.30
Woensdag: 07:30 – 22.30
Donderdag: 08:30 – 22.30
Vrijdag: 07:30 – 17:00
Zaterdag: 08:30 – 14:00
Zondag: 08:30 – 14:00

Gratis kinderopvang
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 12:00

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Delphis Sport & LifestyleHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie