Een eigen huis, een plek onder de zon. Die droomplek in onze lievelingsstad, dat is wat we willen. Gelukkig worden er de laatste tijd hele mooie, nieuwe huizen gebouwd en misschien is dat wel precies waar je naar op zoek bent. De Fietsznfabriek is een prachtig, groen nieuwbouwplan in het Scheepsmakerskwartier, direct naast de Amsterdamse Poort. Met een gezellig binnenhofje, een mooie uitstraling en ook nog eens gebouwd met oog op een duurzame toekomst. Kijken, kijken… kopen?

 

Fietsznfabriek nieuwbouw huis kopen in Haarlem

 

De woningen

Op het terrein van De Fietsznfabriek worden in totaal 65 woningen gerealiseerd, waarvan 20 sociale huurwoningen en (in de koop-categorie) 3 herenhuizen, 14 hofwoningen en 28 koopappartementen. De huizen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen en zijn ook nog eens bijna energieneutraal. Daarnaast wordt er op een circulaire wijze gebouwd en zijn de huizen hittebestendig door het planten van de juiste bomen en bloemen. Extra leuk!

 

Fietsznfabriek nieuwbouw huis kopen in Haarlem Fietsznfabriek nieuwbouw huis kopen in Haarlem

 

Haarlemse hofjes

Een van de gezelligste kenmerken van Haarlem is het dorpse gevoel. Laat dat nu nog eens versterkt worden wanneer je in een hofje woont. Dat “ons kent ons”, aankloppen bij de buren wanneer je suiker op is… idyllisch en onbereikbaar? Nee hoor. Bij De Fietsznfabriek wordt extra aandacht besteed aan dat gevoel. Een oase van rust in hartje stad. Er wordt daarnaast gedacht aan extra ruimte voor de (bak)fiets. Want ja, we zouden geen Haarlemmers zijn als we die niet bijna dagelijks zouden gebruiken.

 

Fietsznfabriek nieuwbouw huis kopen in Haarlem

 

Wanneer verhuizen?

De verkoop van de woningen start op 28 juni 2023 om 16.00 uur met een. Of je nu op zoek bent naar een startersappartement of een hofwoning, schrijf je vooral in voor de nieuwsbrief en houd De Fietsznfabriek in de gaten. Wie weet heb jij je nieuwe droomhuis dan straks gevonden!

 

 

Contact

EFY Group
fietsznfabriek.nl
@fietsznfabriek

Daniela de Nieuwbouwmakelaar
023 230 20 99
@daniela_de_nieuwbouwmakelaar

MRA Makelaars
mramakelaars.nl
020 244 25 95
@mramakelaars

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met de EFY Group.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké