Het is zo makkelijk om jezelf te verliezen in de hectiek van het dagelijks leven. Drukte op het werk, thuis de boel op orde brengen, etentje hier, verjaardag daar… De week vliegt vaak voorbij voordat je tijd hebt gehad om tot rust te komen. Bij de nieuwe FIVE City Spa in de Grote Houtstraat staat een gespecialiseerd team voor je klaar om jou die rust terug te laten vinden door middel van een ontspannende massage of een verzorgende gezichtsbehandeling. Dus plan een momentje voor jezelf in en geniet met al je zintuigen!

 

FIVE City Spa Haarlem

 

Het concept

FIVE staat primair voor de aandacht die hier wordt besteed aan al je vijf zintuigen. Bij binnenkomst komt je al een heerlijke geur tegemoet en klinkt er relaxte muziek op de achtergrond. Alle ruimtes zijn ingericht met natuurlijke materialen en kleuren, dus ook voor de ogen is deze spa een pretje. Nadat je rustig naar de behandelruimte geleid wordt, begint het genieten al helemaal. Daarbij is de gastvrijheid erg belangrijk. Als jij je hier op je gemak voelt, kom je pas echt tot rust. En om die rust te behouden, krijg je bij vertrek nog een zakje verse thee voor thuis mee. Is dat niet top?

 

FIVE City Spa Grote Houtstraat Haarlem

 

Aan de ene kant oogt FIVE erg hip en trendy en geeft de uitstraling bijna een New Yorks gevoel. Maar in de werkwijze en het gebruik van producten wordt hier juist weer gekeken naar duurzaamheid en (zo veel mogelijk) organisch. Ze gebruiken enkel de producten van Team Dr. Joseph, omdat dit merk eigenlijk al de nodige producten in haar assortiment heeft. Dat houdt het voor jou als klant ook extra overzichtelijk.

Ook de andere locaties van FIVE zijn erg bereikbaar, net als hier zo veel mogelijk in het centrum van de stad. Het authentieke, Haarlemse pand zit hier dus middenin de Grote Houtstraat, maar dat merk je binnen helemaal niet. Daardoor is het als een oase in de drukte.

 

 

Massages en behandelingen

Bij FIVE City Spa hebben ze verschillende soorten massages voor verschillende doeleinden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een full body massage, of juist voor eentje waarbij de focus wordt gelegd op de nek, schouders en rug. Voor zwangere vrouwen is er een speciale behandeling, maar ook voor (kersverse) mama’s. Wil je bijvoorbeeld je partner, moeder, dochter of vriend(in) meenemen, dan kan dat met een gezellige duo massage. De keuze is reuze!

Uniek is dat je bij het boeken al aan kunt geven wat je wel en niet prettig vindt in een behandeling. Wil je bijvoorbeeld liever niet gemasseerd worden in je nek, dan zet je op je scherm een kruisje op die plek. Tijdens de behandeling zien de masseurs of masseuses dit op hun tablet, zodat ze er rekening mee kunnen houden.

 

 

Verder kun je bij FIVE City Spa ook terecht voor gezichtsbehandelingen die aansluiten bij jouw behoeften. Bijvoorbeeld als je huid een beetje onrustig is of juist als je je huid even een lift wilt geven.

Trouwens… een ontspannende massage of een goede gezichtsbehandeling wordt soms geassocieerd met dames, maar niets is minder waar. Ook mannen zijn bij FIVE van harte welkom!

 

Tevreden klanten

De klanten van FIVE, of “Fivers” zijn erg blij met de spa. FIVE City Spa wordt namelijk beoordeeld met een mooie 9.2. Wat hen het meest aanspreekt, zijn de natuurlijke producten, het aardige en goed opgeleide personeel, de ruime openingstijden (10.00 – 22.00 elke dag) en de ontspannen ambiance. Daarnaast is de spa laagdrempelig en van alle gemakken voorzien. Zo boek je bijvoorbeeld gemakkelijk online en kom je binnen door middel van een QR-code.

 

 

Ben jij ook wel even toe aan een momentje voor jezelf? FIVE ligt ongetwijfeld bij je op de route als je bijvoorbeeld dat ene pakketje op gaat halen of naar de markt gaat. Dan kun je ook gelijk ook wel even een momentje rust voor jezelf inplannen, toch?

 

 

Contact

FIVE City Spa
Grote Houtstraat 117
2011 SJ, Haarlem
www.fivecityspa.nl

 

Openingstijden

Maandag, 10.00 – 22.00
Dinsdag, 10.00 – 22.00
Woensdag, 10.00 – 22.00
Donderdag, 10.00 – 22.00
Vrijdag, 10.00 – 22.00
Zaterdag, 10.00 – 22.00
Zondag, 10.00 – 22.00

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Five City Spa.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké