Yesss, groot nieuws! Een splinternieuw festival strijkt op 7 september 2024 neer bij de Veerplas! Het nieuwe Haarlemse muziek- en cultuur-evenement Frontier Festival zal voor het eerst plaatsvinden op de prachtige locatie van de Veerplas in Haarlem. Het festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar bezoekers kunnen genieten van een dynamische mix van muziek, kunst, ontspanning en entertainment. Frontier Festival moet een nieuwe standaard zetten voor muzikale en culturele evenementen en een omgeving creëren waar mensen zich vrij kunnen voelen om zichzelf te uiten, nieuwe ervaringen op te doen en gelijkgestemden te ontmoeten. Frontier Events bundelt haar krachten voor de organisatie van Frontier Festival met het ervaren team van Lola Events en Nooduitgang, dat zich al geruime tijd inzet voor het diverse nacht- en evenementenleven van Haarlem.

 

Frontier Festival

 

Slow Down, Energize en Pleasure Up

Het festival zal zich volgens de organisatie onderscheiden door haar grensverleggende karakter en daarmee gaan ze iets neerzetten wat nog niet in Haarlem heeft plaatsgevonden, zelfs niet in Nederland. Het festivalterrein aan de Veerplas zal worden omgetoverd tot een kleurrijk en levendig landschap waar bezoekers worden meegenomen op een reis vol ontdekkingen. De festivaldag wordt opgedeeld in drie fases. Slow Down, Energize en Pleasure Up. In het eerste dagdeel zijn de bezoekers uitgenodigd deel te nemen aan een innerlijke reis. Begeleide meditatie, ademhalings sessies en andere activiteiten zullen de bezoekers laten landen voor het muzikale festivalprogramma. Tijdens Energize start de muziek en kunnen de bezoekers Frontier Festival op eigen wijze ontdekken. Het is dé perfecte plek waar je kunt genieten van je favoriete muziek, inspirerende kunst en comedy, terwijl je nieuwe connecties met gelijkgestemden maakt. Tenslotte creëert het festival tijdens de slotfase Pleasure Up een onvergetelijke show-ervaring waarin alle remmen losgaan.

 

Frontier Festival

 

Programma

Van opkomende artiesten tot gerenommeerde acts, het muzikale programma van Frontier Festival belooft een eclectische mix van genres die je niet eerder samen zag op een festival. Op het ‘LIVE’ podium staan Nederlandse bands en zangers/ zangeressen, dit podium biedt echter ook ruimte voor aanstormend muzikaal talent uit Haarlem en omgeving. Het creatief brutale collectief ‘Magnietfestival’ zal een podium hosten met een gevarieerde selectie aan elektronische muziek.

 

 

Frontier Festival wordt een event met meer dan alleen muziek. Het evenement biedt een breed scala aan culturele activiteiten, waaronder interactieve kunstinstallaties, optredens en nog veel meer. In Het Theater kun je de hele dag bijzondere voorstellingen bijwonen en we nodigen bezoekers uit om deel te nemen aan creatieve projecten; hiermee creëert iedere bezoeker zijn eigen avontuur. Diverse foodtrucks bieden lokale en internationale gerechten, van streetfood tot gastronomie. Voor ontspanning zijn er bars en lounges met verfrissende drankjes.

 

Frontier Festival

 

Wanneer dan?

Frontier Festival zal plaatsvinden op zaterdag 7 september 2024 aan de Veerplas in Haarlem. Entreekaarten zijn vanaf 29 februari verkrijgbaar via frontierfestival.nl. Houd de sociale media-kanalen in de gaten voor updates over het muzikale programma, de performances en alle andere spannende activiteiten die gepland staan!

 

Contact

Frontier Festival
Veerplas
frontierfestival.nl

instagram.com/frontierfestival

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké