Van 1 juli tot en met 31 juli geniet je van het beste van Haarlem tijdens de culinaire en culturele stadswandeling van Haarlem Cultuur Proeven. Onder begeleiding van een enthousiaste stadsgids ontdek je de interessantste verhalen van de stad, terwijl je onderweg wordt verrast met lekkere hapjes en drankjes van Haarlemse ondernemers. Er zijn drie verschillende routes, waarvan één specifiek voor de hele familie (dus ook de kleinsten). Veel toffe, Haarlemse bedrijven doen mee. De routes vinden plaats op woensdag (familie), zaterdag en zondag. Voor degenen die de eetbare flyer (echt waar!) van Haarlem Cultuur Proeven nog niet hebben gezien, verzamelden wij wat info!

 

Haarlem Cultuur ProevenHaarlem Cultuur Proeven

 

Partners

Bij een aantal van de onderstaande Haarlemse partners kom je tijdens de wandeling van Haarlem Cultuur Proeven langs. Afhankelijk van welke route je loopt. Een lijstje? Komt ‘ie!

Frenchie, A Loja, Olala Chocolade, Traiteur Olivijn, Broekhoef de Slagersdochter, House of Pancakes, Zini, Chique des Frites, Nix & Nix, In den Uiver, de Jopenkerk, Meneer Paprika, Van der Pigge, Brownies & Downies, Jan Monnikendam en De Pindakaaswinkel.

 

Voor kids

Er is dus ook een route gemaakt die geschikt is voor de hele familie, zodat de jongsten ook mee kunnen. Op woensdagmiddagen van 14.00 tot 16.00 uur gaat de hele familie met een ‘plantbare‘ routekaart (deze kun je letterlijk in de aarde planten thuis) in de hand langs Haarlemse toppers. Zoals Meneer Paprika, Jan Monnikendam, Garonne, Chiques des Frites, Van de Pigge, Brownies en Downies en de Pindakaaswinkel. Hier staan voor de kleintjes en de ouders lekkere hapjes, drankjes en/of verrassingen klaar.

 

Haarlem Cultuur Proeven

 

Tickets

De route van Haarlem Cultuur Proeven is het ideale uitstapje om de stad en haar culturele en culinaire parels te ontdekken. Je hebt nog tot en met 31 juli om hem eens te lopen, maar boek wel op tijd je tickets. Op is op. Bestellen kan gemakkelijk online >

 

www.cultuurproeven.nu

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Haarlem Cultuur Proeven. Haarlem Cultuur Proeven is een initiatief van Haarlem Culinair, Gastronomische hoofdstad en LOCO Concepts.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké