Van 17 t/m 20 augustus houdt Haarlem haar naam als muziekstad weer hoog met het jaarlijks terugkerende evenement: Haarlem Jazz & More. Het was even spannend of dit muzikale event dit jaar weer terug zou keren, maar gelukkig staat het programma weer vast. Vier dagen lang, drie verschillende buitenpodia (gratis!) en een gezellig programma. De line-up zit weer vol mooie namen. Artiesten als Jonna Fraser, New Cool Collective, BrainPower, Rob Dekay, Soulsisters, Sjaak X NieuwBloed, Team TNT, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Julie Huard en vele anderen maken er ongetwijfeld weer een mooi weekend van!

 

Haarlemjazz-201601_HaarlemJazz_Bron-Edo-Landwehr

 

Het hoofdpodium op de Grote Markt biedt een bomvol programma met veel toegankelijke muziek. Hier staan dan ook alle meest populaire artiesten. Dat zij hier graag optreden mag duidelijk zijn. Een unieke setting en altijd een goede sfeer. Haarlem Jazz start op het hoofdpodium al op donderdag en gaat door tot een knallende zaterdagavond.

 

11_HaarlemJazz_Bron-Edo-Landwehr

 

De andere twee buitenpodia staan op de Oude Groenmarkt en het Klokhuisplein. Dit zijn de podia waar je over het algemeen moet zijn voor echte soul en jazz. Op zondag is er een jazzdienst in de Grote Kerk (Bavokerk).

 

06_HaarlemJazz_Bron-Edo-Landwehr

 

Het programma van Jazz duurt tot ongeveer middernacht. Daarna nog verder dansen? In de stad zijn veel leuke kroegen en bars nog wel open!

 

03_HaarlemJazz_Bron-Edo-Landwehr

 

Haarlem Jazz & More is absoluut een Haarlems hoogtepunt. De stad bruist deze dagen, er is muziek, een hoop gezelligheid, fijne (duizenden) mensen en drankjes. Ook dit jaar gaat weer een feest worden tijdens het grootste jazzfestival van de omgeving. Mogen we best trots op zijn. Er zijn geen hekken en toegang betalen doen ze niet aan. Top. Tot dan!

 

Haarlem Jazz & More 2023
Donderdag 17 t/m zondag 20 augustus
Toegang: Gratis
Podia: Grote Markt, Oude Groenmarkt, Klokhuisplein
Binnenpodia: Bavokerk (op zondag)
www.haarlemjazzandmore.nl
facebook.com/haarlemjazz
instagram.com/haarlemjazz

Festivaltijden
donderdag: 18.00 – 00.00 uur
vrijdag: 18:00 – 01:00 uur
zaterdag: 18:00 – 01:00 uur
zondag: 10:00 – 11:00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké