Een ander verrassen met een mooi cadeau is bijna net zo leuk als zelf een cadeau krijgen. Alleen: een mooi cadeau vinden en inpakken kost tijd, waar we door drukke agenda’s niet altijd aan toekomen. En dat is precies waar de Haarlemse eigenaresse Sanneke met Coco Cadeau op inspeelt. Voor haar webshop selecteert ze de mooiste merken en producten en zij pakt het meteen voor je in. Zo is een tof en passend cadeau vinden wel heel makkelijk. Zeg maar dag tegen de bosjes bloemen of dozen chocola 🙂

Mooi ingepakt verstuurd met persoonlijk kaartje

Wat echt heel fijn is: alle cadeaus worden ingepakt verstuurd. Of het nou 1, 2 of meerdere cadeaus zijn die je besteld, stuk voor stuk worden ze stijlvol verpakt. Zodat het ontvangen van een cadeau, of dit nou voor een ander is of voor jezelf, echt een feestje is. Om de verrassing compleet te maken, kan je ervoor kiezen om een kaart met persoonlijke boodschap toe te voegen. Zo kan je het cadeau direct naar de ander sturen. Handig als je iemand wilt verrassen, maar even geen tijd hebt om langs te gaan. Naar jezelf sturen kan uiteraard ook, zodat je het cadeau gewoon zelf kan geven. Het inpakken is dan al voor je gedaan. Fijn!

Er is een ruime keuze aan cadeaus, maar niet te veel. Geen keuzestress dus! Je vindt er cadeaus voor mannen, vrouwen en voor de allerkleinste onder ons. Je kan zoeken tussen alle cadeaus, maar je kan ook zoeken op thema, gelegenheid of prijs. Ik heb zelf al een prachtig tafelboek gekregen en ketting met edelsteen. Super blij mee!

Gratis datumsticker

Een cadeautje ingepakt en wel naar iemand versturen is natuurlijk erg handig, maar soms wil je dat het pas uitgepakt wordt op een bepaald moment. Ook daar heeft Sanneke wat op bedacht: de ‘datumsticker’. Daarmee kan je degene die jouw cadeau ontvangt laten weten wanneer hij of zij het pakket mag openen. De datumsticker kan je gratis toevoegen bij je bestelling.

Eigenaresse Sanneke:
“Ik vind het belangrijk om dierbaren in het zonnetje te kunnen zetten. Laten zien dat je aan ze denkt. Bij een gelegenheid zoals een verjaardag, maar ook als iemand door een moeilijke tijd gaat. Dat kan door een telefoontje of door langs te gaan, maar een cadeautje maakt het extra speciaal. Ik merkte alleen dat ik en anderen om mij heen niet altijd tijd hebben om dan naar de winkel te gaan. Dan bestelden we iets online, maar dan moesten we het zelf nog inpakken. En, een mooi cadeau direct naar de ander sturen, ingepakt en met persoonlijke kaart was al helemaal lastig te vinden. Bij Coco Cadeau kan dit wel. Alle cadeaus in de webshop zijn met veel tijd en aandacht geselecteerd. We gaan voor de mooiste merken en kiezen producten die echt verrassend zijn om te geven. Het is een feest om dit voor anderen te mogen doen.”

Coco Cadeau
Op werkdagen voor 15u besteld = dezelfde dag verzonden
www.cococadeau.nl
Instagram.com/cococadeaunl

PS: Zakelijke cadeaus zoals relatiegeschenken zijn ook mogelijk. Bij interesse kan je contact opnemen met Sanneke.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké